alpernoguz Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 6 12 Haziran 2020 #1 SSD Trial Version olarak gözüküyor sebebi nedir ne anlama geliyor ve sıcaklığını görüntüleyememin nedeni nedir? Dosya Ekleri SSd.png 821,4 KB · Görüntüleme: 141 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
SSD Trial Version olarak gözüküyor sebebi nedir ne anlama geliyor ve sıcaklığını görüntüleyememin nedeni nedir?
Çözüm Erdem Çolakoğlu 12 Haziran 2020 Ücretsiz sürüm olduğundan öyle. HWiNFO ile görüntüleyebilirsiniz.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.587 Makaleler 2 Çözümler 11 12 Haziran 2020 #2 Deneme sürümü olduğu için. Lisanslı sürümde gösterir. Artı 0 Eksi
R rogueofsniper Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 159 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #3 alpernoguz dedi: SSD Trial Version olarak gözüküyor sebebi nedir ne anlama geliyor ve sıcaklığını görüntüleyememin nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Tam sürüm olması gerekiyor, bu hangi sürüm ben kendi bilgisayarımda chipset ve vrm sıcaklığını göremiyorum bunun için bir ayar yaptınız mı? Artı 0 Eksi
alpernoguz dedi: SSD Trial Version olarak gözüküyor sebebi nedir ne anlama geliyor ve sıcaklığını görüntüleyememin nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Tam sürüm olması gerekiyor, bu hangi sürüm ben kendi bilgisayarımda chipset ve vrm sıcaklığını göremiyorum bunun için bir ayar yaptınız mı?
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 12 Haziran 2020 #4 rogueofsniper dedi: Tam sürüm olması gerekiyor, bu hangi sürüm ben kendi bilgisayarımda chipset ve vrm sıcaklığını göremiyorum bunun için bir ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Extreme Artı 0 Eksi
rogueofsniper dedi: Tam sürüm olması gerekiyor, bu hangi sürüm ben kendi bilgisayarımda chipset ve vrm sıcaklığını göremiyorum bunun için bir ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Extreme
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 12 Haziran 2020 #5 Ücretsiz sürüm olduğundan öyle. HWiNFO ile görüntüleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
R rogueofsniper Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 159 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #6 Unaxpre dedi: Extreme Genişletmek için tıkla... Benimkide extreme ancak gigabyte anakartlarda ölçebiliyor sanırım ben asus kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Unaxpre dedi: Extreme Genişletmek için tıkla... Benimkide extreme ancak gigabyte anakartlarda ölçebiliyor sanırım ben asus kullanıyorum.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 12 Haziran 2020 #7 rogueofsniper dedi: Benimkide extreme ancak gigabyte anakartlarda ölçebiliyor sanırım ben asus kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim ki de asus görebiliyorum ama. Artı 0 Eksi
rogueofsniper dedi: Benimkide extreme ancak gigabyte anakartlarda ölçebiliyor sanırım ben asus kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Benim ki de asus görebiliyorum ama.