MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Sistemimde bir sıkıntı var. Galiba yeni aldım fakat oyunlarda drop yiyorum. Test sonucuma bakarsanız sevinirim. Aida64 Sonucu
Arkadaşlar merhaba. Sistemimde bir sıkıntı var. Galiba yeni aldım fakat oyunlarda drop yiyorum. Test sonucuma bakarsanız sevinirim. Aida64 Sonucu
TSM_KARAM Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: i9 9900k Ram:Kingston DDR5 128GB(4x32GB) 5200MHz CL40 EkranKartı: PNY NVIDIA QUADRO RTX 6000 24GB GDDR6 384BİT (VCQRTX6000-P arçelik kasa Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #2 FurMark deneyin daha iyi olacaktır.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2023 #3 MithraT dedi: Arkadaşlar merhaba. Sistemimde bir sıkıntı var. Galiba yeni aldım fakat oyunlarda drop yiyorum. Test sonucuma bakarsanız sevinirim. Aida64 Sonucu Genişletmek için tıkla... Erişim izni istiyor hocam
MithraT dedi: Arkadaşlar merhaba. Sistemimde bir sıkıntı var. Galiba yeni aldım fakat oyunlarda drop yiyorum. Test sonucuma bakarsanız sevinirim. Aida64 Sonucu Genişletmek için tıkla... Erişim izni istiyor hocam
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #4 Efe Karakaya dedi: Erişim izni istiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl açacağım hocam. MithraT dedi: Nasıl açacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam şimdi bakar mısınız?
Efe Karakaya dedi: Erişim izni istiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl açacağım hocam. MithraT dedi: Nasıl açacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam şimdi bakar mısınız?
TSM_KARAM Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: i9 9900k Ram:Kingston DDR5 128GB(4x32GB) 5200MHz CL40 EkranKartı: PNY NVIDIA QUADRO RTX 6000 24GB GDDR6 384BİT (VCQRTX6000-P arçelik kasa Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #5 Dostum burada bir sürü bir sürü yazı var.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #6 TSM_KARAM dedi: Dostum burada bir sürü bir sürü yazı var. Genişletmek için tıkla... Hocam onu indirip bakabiliyorsunuz.
TSM_KARAM dedi: Dostum burada bir sürü bir sürü yazı var. Genişletmek için tıkla... Hocam onu indirip bakabiliyorsunuz.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2023 #7 MithraT dedi: Nasıl açacağım hocam. Yaptım hocam şimdi bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Direkt test sonucu SS atsan daha iyi olur. MithraT dedi: Hocam onu indirip bakabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Test hakkında bilgi göstermiyor pek. SS atman en iyisi olacaktır.
MithraT dedi: Nasıl açacağım hocam. Yaptım hocam şimdi bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Direkt test sonucu SS atsan daha iyi olur. MithraT dedi: Hocam onu indirip bakabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Test hakkında bilgi göstermiyor pek. SS atman en iyisi olacaktır.
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #8 Efe Karakaya dedi: Direkt test sonucu SS atsan daha iyi olur. Test hakkında bilgi göstermiyor pek. SS atman en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Atacağım hocam bir daha yapayım. Efe Karakaya dedi: Direkt test sonucu SS atsan daha iyi olur. Test hakkında bilgi göstermiyor pek. SS atman en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam en az 200 SS oluyor. Efe Karakaya dedi: Direkt test sonucu SS atsan daha iyi olur. Test hakkında bilgi göstermiyor pek. SS atman en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım size attığım linkten rapor dosyasını indirip açarsanız sıkıntı çıkmıyor. @Murat5038 hocam siz anlıyordunuz galiba bir bakabilir misiniz müsaitseniz.
Efe Karakaya dedi: Direkt test sonucu SS atsan daha iyi olur. Test hakkında bilgi göstermiyor pek. SS atman en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Atacağım hocam bir daha yapayım. Efe Karakaya dedi: Direkt test sonucu SS atsan daha iyi olur. Test hakkında bilgi göstermiyor pek. SS atman en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam en az 200 SS oluyor. Efe Karakaya dedi: Direkt test sonucu SS atsan daha iyi olur. Test hakkında bilgi göstermiyor pek. SS atman en iyisi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım size attığım linkten rapor dosyasını indirip açarsanız sıkıntı çıkmıyor. @Murat5038 hocam siz anlıyordunuz galiba bir bakabilir misiniz müsaitseniz.