yunusemreec Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 129 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2018 #1 Gördüğünüz üzere sıcaklıklar farklı gözüküyor. Hangisi doğrudur?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 2 Temmuz 2018 #2 Core Temp'i ilk defa duydum. AIDA64 daha güven verici. Bir de Open Hardware Monitor ile karşılaştırır mısın? Artı 0 Eksi
Core Temp'i ilk defa duydum. AIDA64 daha güven verici. Bir de Open Hardware Monitor ile karşılaştırır mısın?
KS KS yunusemreec Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 129 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2018 #3 ForAnAngeL dedi: Core Temp'i ilk defa duydum. AIDA64 daha güven verici. Bir de Open Hardware Monitor ile karşılaştırır mısın? Genişletmek için tıkla... Core Temp'inki doğru gözüküyor. AIDA hep hatalı mı o zaman? Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Core Temp'i ilk defa duydum. AIDA64 daha güven verici. Bir de Open Hardware Monitor ile karşılaştırır mısın? Genişletmek için tıkla... Core Temp'inki doğru gözüküyor. AIDA hep hatalı mı o zaman?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 2 Temmuz 2018 #4 yunusemreec dedi: Eki Görüntüle 311629Core Temp'inki doğru gözüküyor. AIDA hep hatalı mı o zaman? Genişletmek için tıkla... O konuda net bir cevap veremem. Open Hardware Monitor ile karşılaştırma yaptınız mı? Artı 0 Eksi
yunusemreec dedi: Eki Görüntüle 311629Core Temp'inki doğru gözüküyor. AIDA hep hatalı mı o zaman? Genişletmek için tıkla... O konuda net bir cevap veremem. Open Hardware Monitor ile karşılaştırma yaptınız mı?
KS KS yunusemreec Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 129 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2018 #5 ForAnAngeL dedi: O konuda net bir cevap veremem. Open Hardware Monitor ile karşılaştırma yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet gördüğünüz gibi yukarda. Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: O konuda net bir cevap veremem. Open Hardware Monitor ile karşılaştırma yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet gördüğünüz gibi yukarda.