AİDA64 ve CPUIDHWmonıtor Farklı Değer Göstermesi

Yunuscelik.16

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Xeon L5420 işlemciye sahibim. Oyunlarda kasma donma olmuyor ancak Aida64 45 50 derece gösterirken (boşta), hwmonıtor 90 80 civarı gosteriyor hangisi dogru anlamadım?

Arkadaş biraz garip bir bilgi vermiş. Kesinlikle elinizi bilgisayar çalışırken herhangi bir yere koymayın. Sıcaklık değerlerine bir de Intel Extreme Tuning Utility ile bakın.

Arkadaş biraz garip bir bilgi vermiş. Kesinlikle elinizi bilgisayar çalışırken herhangi bir yere koymayın. Sıcaklık değerlerine bir de Intel Extreme Tuning Utility ile bakın.

En doğru veriyi bu şartlar altında elinle alırsın. Veya termometre alıp soğutu fanın hava verdiği yere koyup sıcaklık ölçmesi lazım. İşlemci genellikle esc tuşunun ekrana doğru olan tarafında bulunur. Bu yüzden elini oraya koy dedim. Şahsen ben bf1 girince orada mangal yapılır

Kardesim sen beni anlamadın ben laptop kullanmıyorum masaüstü bilgisayar kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…