Rehber Aidata Alim 10 (ADT1061) Bootloader Kilidi Kaldırma, Root ve EBA Silme

Benim de pek bir fikrim yok denediklerimde tableti Magisk ile rootlayamamıştım.

Hocam benim Oppo A5S'im var bazıları a5s de treble desteği var demiş ama uygulamaya baktığımda desteklemiyor dedi. Yani bu treble özelliğini aktif edebilir miyim?

Hocam eğer uygulamada yok diye belirtilmiş ise olmayan bir şeyi aktifleştiremzsiniz.

Hocam eğer uygulamada yok diye belirtilmiş ise olmayan bir şeyi aktifleştiremzsiniz.

Anladım hocam zaten a5s de Fastboot özelliği olmadığı için vazgeçtim.

Ses kısma tuşum çalışmıyor ben nasıl Fastboot onaylayabilirim? Bastırmayı çok denedim olmadı.

Bu programın uygulamaları silmediği, sadece göstermedeğini duydum. Bunu kullanabiliriz.

Bu programın uygulamaları silmediği, sadece göstermedeğini duydum. Bunu kullanabiliriz.
Onun ile yaptığınızda sistem açılmıyor.

Ses kısma tuşum çalışmıyor ben nasıl Fastboot onaylayabilirim? Bastırmayı çok denedim olmadı.

Tablette USB hata ayıklamayı açın. PC'den.

Kod:
adb reboot bootloader

Diye yazın. Tabletteki gelen ekrana bu bilgisayara güven'e tıklayarak devam edin tabletiniz Bootoader'a girecektir.

@Aldevs hocam siz yanlış anladınız Fastboot moduna giriyor kilidi açmak için ses kısma tuşu çalışmıyor.

@mikesaiddie hocam mecburen internetten yeni bir parça bulup takmanız gerekiyor. Bu sorun donanım kaynaklı bir sorun.

Debloat işlemi rootsuz da olmuyor muydu?

Ses kısma tuşum çalışmadan Fastboot onaylayamaz mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…