YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 7 Şubat 2024 #11 Aldevs dedi: Ha doğru evet üretici imzası sorunuydu bunu da unutmuşum çok araştırma yapmıştım bunun içi tablete en az 50 defa stock ROM'u baştan kurdum çok uğraştırdı tek yapabildiğim rootlamak o da GSI ROM'la. Genişletmek için tıkla... PHH-SU mu kullandınız yani?
Aldevs dedi: Ha doğru evet üretici imzası sorunuydu bunu da unutmuşum çok araştırma yapmıştım bunun içi tablete en az 50 defa stock ROM'u baştan kurdum çok uğraştırdı tek yapabildiğim rootlamak o da GSI ROM'la. Genişletmek için tıkla... PHH-SU mu kullandınız yani?
Aldevs Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri (Çalınan PC Özellikleri) İşlemci: Intel® Core İ5 2430M Ram= 4 GB Depolama= 240 GB Turbox SSD GPU 1:Intel® HD Graphics 3000 GPU 2:AMD Radeon™ HD 7430M (Şuanki :D) İşlemci: Intel® Core İ3 370M Ram= 4 GB 1333 MHZ Dual Depolama= 320 GB WD HDD GPU 1:Intel® HD Graphics (1. nesil) Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #12 YZBruh dedi: Phh-su mu kullandınız yani? Genişletmek için tıkla... Evet. YZBruh dedi: Düzeltmek için ne denediniz? İyice ayrıntı verin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada ROM arıyorsanız bu tablete ROM atmak çok çok kolay GSI ROM kurarak yapabilirsiniz. Treble Özelliği var Çünkü Son düzenleme: 10 Şubat 2024
YZBruh dedi: Phh-su mu kullandınız yani? Genişletmek için tıkla... Evet. YZBruh dedi: Düzeltmek için ne denediniz? İyice ayrıntı verin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada ROM arıyorsanız bu tablete ROM atmak çok çok kolay GSI ROM kurarak yapabilirsiniz. Treble Özelliği var Çünkü
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Şubat 2024 #13 Aldevs dedi: Evet. Hocam bu arada ROM arıyorsanız bu tablete ROM atmak çok çok kolay GSI ROM kurarak yapabilirsiniz. Treble Özelliği var Çünkü Genişletmek için tıkla... Cihaza sahip değilim. Ve bilgim var konuda.
Aldevs dedi: Evet. Hocam bu arada ROM arıyorsanız bu tablete ROM atmak çok çok kolay GSI ROM kurarak yapabilirsiniz. Treble Özelliği var Çünkü Genişletmek için tıkla... Cihaza sahip değilim. Ve bilgim var konuda.
Aldevs Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri (Çalınan PC Özellikleri) İşlemci: Intel® Core İ5 2430M Ram= 4 GB Depolama= 240 GB Turbox SSD GPU 1:Intel® HD Graphics 3000 GPU 2:AMD Radeon™ HD 7430M (Şuanki :D) İşlemci: Intel® Core İ3 370M Ram= 4 GB 1333 MHZ Dual Depolama= 320 GB WD HDD GPU 1:Intel® HD Graphics (1. nesil) Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #14 YZBruh dedi: Cihaza sahip değilim. Ve bilgim var konuda. Genişletmek için tıkla... Ben root işini GSI ROM kurarak çözdüm şu an tablette cherish OS yüklü. Ama bu TWRP'yi yapabilsek mükemmel olur.
YZBruh dedi: Cihaza sahip değilim. Ve bilgim var konuda. Genişletmek için tıkla... Ben root işini GSI ROM kurarak çözdüm şu an tablette cherish OS yüklü. Ama bu TWRP'yi yapabilsek mükemmel olur.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 10 Şubat 2024 #15 Aldevs dedi: Ben root işini GSI ROM kurarak çözdüm şu an tablette cherish OS yüklü. Ama bu TWRP'yi yapabilsek mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Şuan biraz meşgulüm, daha sonra ulaşacağım size.
Aldevs dedi: Ben root işini GSI ROM kurarak çözdüm şu an tablette cherish OS yüklü. Ama bu TWRP'yi yapabilsek mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... Şuan biraz meşgulüm, daha sonra ulaşacağım size.
MirMir91 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 18 18 Şubat 2024 #16 Aldevs dedi: Ben root işini GSI ROM kurarak çözdüm şu an tablette cherish OS yüklü. Ama bu TWRP'yi yapabilsek mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... GSI rom kurarken hangi programı kullandınız?
Aldevs dedi: Ben root işini GSI ROM kurarak çözdüm şu an tablette cherish OS yüklü. Ama bu TWRP'yi yapabilsek mükemmel olur. Genişletmek için tıkla... GSI rom kurarken hangi programı kullandınız?
Aldevs Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri (Çalınan PC Özellikleri) İşlemci: Intel® Core İ5 2430M Ram= 4 GB Depolama= 240 GB Turbox SSD GPU 1:Intel® HD Graphics 3000 GPU 2:AMD Radeon™ HD 7430M (Şuanki :D) İşlemci: Intel® Core İ3 370M Ram= 4 GB 1333 MHZ Dual Depolama= 320 GB WD HDD GPU 1:Intel® HD Graphics (1. nesil) Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #17 MirMir91 dedi: GSI ROM kurarken hangi programı kullandınız? Genişletmek için tıkla... Buradan Bakabilirsiniz
MirMir91 dedi: GSI ROM kurarken hangi programı kullandınız? Genişletmek için tıkla... Buradan Bakabilirsiniz
MirMir91 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 18 24 Şubat 2024 #18 Aldevs dedi: Buradan Bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bir türlü başaramadım neredeyse tüm Fastboot komutlarında hata veriyor. Önyükleyici açık olmasına rağmen.
Aldevs dedi: Buradan Bakabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam bir türlü başaramadım neredeyse tüm Fastboot komutlarında hata veriyor. Önyükleyici açık olmasına rağmen.
Aldevs Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri (Çalınan PC Özellikleri) İşlemci: Intel® Core İ5 2430M Ram= 4 GB Depolama= 240 GB Turbox SSD GPU 1:Intel® HD Graphics 3000 GPU 2:AMD Radeon™ HD 7430M (Şuanki :D) İşlemci: Intel® Core İ3 370M Ram= 4 GB 1333 MHZ Dual Depolama= 320 GB WD HDD GPU 1:Intel® HD Graphics (1. nesil) Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #19 MirMir91 dedi: Hocam bir türlü başaramadım neredeyse tüm Fastboot komutlarında hata veriyor. Önyükleyici açık olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... SS atabilir misiniz?
MirMir91 dedi: Hocam bir türlü başaramadım neredeyse tüm Fastboot komutlarında hata veriyor. Önyükleyici açık olmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... SS atabilir misiniz?
MirMir91 Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 18 24 Şubat 2024 #20 Aldevs dedi: SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...