Merhabalar, Aidata Alim tableti aldığımda internet kısıtlamasını kaldırmak için sistemi sıfırlayıp güncelledim. Sorunum düzelmişti fakat sonra tableti fabrika ayarlarına yeniden sıfırladım. Her şey normaldi ama yine internet kısıtıyla karşılaştım. Google hizmetleri yüklü ama internet kısıtlı olduğu için hiçbirini kullanamıyorum. Uygulama indirme vs. nasıl düzeltebilirim?
Merhabalar, aidata alim tableti aldığımda internet kısıtlamasını kaldırmak için sistemi sıfırlayıp güncelledim. Sorunum düzelmişti fakat sonra tableti fabrika ayarlarına yeniden sıfırladım. Her şey normaldi ama yine internet kısıtıyla karşılaştım. Google hizmetleri yüklü ama internet kısıtlı olduğu için hiçbirini kullanamıyorum. Uygulama indirme vs. nasıl düzeltebilirim?
Merhabalar, Aidata Alim tableti aldığımda internet kısıtlamasını kaldırmak için sistemi sıfırlayıp güncelledim. Sorunum düzelmişti fakat sonra tableti fabrika ayarlarına yeniden sıfırladım. Her şey normaldi ama yine internet kısıtıyla karşılaştım. Google hizmetleri yüklü ama internet kısıtlı olduğu için hiçbirini kullanamıyorum. Uygulama indirme vs. nasıl düzeltebilirim?
Vpn' e bağlanınca kısıtlama kalkıyor. Bu arada alim 10 tablet için root geliştirmek istiyorum. Kimsenin yapacağı yok gibi. Bunun için bana kaynak verir misiniz?