Aidata Alim tabletin internet kısıtını kaldırma

İ.G. 66 TR

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, Aidata Alim tableti aldığımda internet kısıtlamasını kaldırmak için sistemi sıfırlayıp güncelledim. Sorunum düzelmişti fakat sonra tableti fabrika ayarlarına yeniden sıfırladım. Her şey normaldi ama yine internet kısıtıyla karşılaştım. Google hizmetleri yüklü ama internet kısıtlı olduğu için hiçbirini kullanamıyorum. Uygulama indirme vs. nasıl düzeltebilirim?

İnsternet kısıtlı dediğin senin içinde gelen hat mı?

Sanırım MEB'in dağıttığı bir tablet bu ve ROM yüklemeden düzeleceğini dşünmüyorum.

Vpn' e bağlanınca kısıtlama kalkıyor. Bu arada alim 10 tablet için root geliştirmek istiyorum. Kimsenin yapacağı yok gibi. Bunun için bana kaynak verir misiniz?

Galiba yanlış anlattım internet böyle.
Yanlış anlatmışım kusura bakmayın. Lütfen acil yardıma ihtiyacım var. Derslerime giremiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210716-190534~2.png
    98,2 KB · Görüntüleme: 114
Galiba yanlış anlattım internet böyle.
Yanlış anlatmışım kusura bakmayın. Lütfen acil yardıma ihtiyacım var. Derslerime giremiyorum.
Hocam milli eğitimi aradım. Bu şerefsizler yazın online ders yok diye bütün internetler kapatmışlar. Bizim tabletteki internette gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…