M MehmetZal Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Selam, geçenlerde 1 yılın ardından aidata D22 tümleşik bilgisayar aldım. Özellikleri: Intel Core i3-10100 CPU @ 3.60GHz. 8 RAM. Intel UHD 630. Ben bu bilgisayara ileride ekran kartı takabilir miyim ya da 16 GB RAM? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2022
Selam, geçenlerde 1 yılın ardından aidata D22 tümleşik bilgisayar aldım. Özellikleri: Intel Core i3-10100 CPU @ 3.60GHz. 8 RAM. Intel UHD 630. Ben bu bilgisayara ileride ekran kartı takabilir miyim ya da 16 GB RAM?
DipHangs Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 586 Çözümler 5 13 Ağustos 2022 #2 Anakart ne? Ona göre RAM söylenebilir. Power Supply kaç W? Birçok bilgi eksik lütfen tam yaz ona göre cevap verelim.
Anakart ne? Ona göre RAM söylenebilir. Power Supply kaç W? Birçok bilgi eksik lütfen tam yaz ona göre cevap verelim.
M MehmetZal Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #3 DipHangs dedi: Anakart ne? Ona göre RAM söylenebilir. Power Supply kaç W? Birçok bilgi eksik lütfen tam yaz ona göre cevap verelim. Genişletmek için tıkla... Kanka Power Supply yok tümleşik PC olduğu için laptopdaki gibi adaptör var anakartta ise SS bırakayım anlayamadım. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 17,7 KB · Görüntüleme: 138
DipHangs dedi: Anakart ne? Ona göre RAM söylenebilir. Power Supply kaç W? Birçok bilgi eksik lütfen tam yaz ona göre cevap verelim. Genişletmek için tıkla... Kanka Power Supply yok tümleşik PC olduğu için laptopdaki gibi adaptör var anakartta ise SS bırakayım anlayamadım.