Scor Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Sizce bu bilgisayar alınır mı? Binary // amd // #intothewarp warp.com.tr
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #2 Baya ucuzmuş ama ilk defa duydum bu siteyi. Artı 0 Eksi
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.753 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #3 Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Artı 0 Eksi
Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com
KS KS Scor Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #4 Scor dedi: Sizce bu bilgisayar alınır mı? Binary // amd // #intothewarp warp.com.tr Genişletmek için tıkla... O zaman konuyu "Güvenilir mi ?"ye çeviriyim Artı 0 Eksi
Scor dedi: Sizce bu bilgisayar alınır mı? Binary // amd // #intothewarp warp.com.tr Genişletmek için tıkla... O zaman konuyu "Güvenilir mi ?"ye çeviriyim
M melkoron Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #5 Siteye baktım. Hakkında da Aidata'ya bağlıymış. Güvenli gibi sanki. Artı 0 Eksi
G Gamst12 Femtopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #6 Scor dedi: Sizce bu bilgisayar alınır mı? Binary // amd // #intothewarp warp.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Scor dedi: Sizce bu bilgisayar alınır mı? Binary // amd // #intothewarp warp.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum.
KS KS Scor Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #7 Hocam daha almadık ama siz alırsanız söyleyin lütfen. Artı 0 Eksi
M melkoron Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #8 Ben burdan görüp deneyeyim dedim. 1 gün sonra kargoladılar. Ekran kartı monteli geldi direk. içinde bir köpük koymuşlar ekstra parçaları korumak için . şu an bir sıkıntı yok Artı 0 Eksi
Ben burdan görüp deneyeyim dedim. 1 gün sonra kargoladılar. Ekran kartı monteli geldi direk. içinde bir köpük koymuşlar ekstra parçaları korumak için . şu an bir sıkıntı yok
KS KS Scor Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #9 Oyunlar kaç fps veriyo mesela valorant Scor dedi: Oyunlar kaç fps veriyo mesela valorant Genişletmek için tıkla... Birde "imkanınız varsa tabi" bir inceleme yazar yada çekerseniz çok sevinirim Son düzenleme: 12 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Oyunlar kaç fps veriyo mesela valorant Scor dedi: Oyunlar kaç fps veriyo mesela valorant Genişletmek için tıkla... Birde "imkanınız varsa tabi" bir inceleme yazar yada çekerseniz çok sevinirim
M melkoron Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #10 Scor dedi: Oyunlar kaç fps veriyo mesela valorant Birde "imkanınız varsa tabi" bir inceleme yazar yada çekerseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Scor senin için baktım. Valorant oynamıyorum ama 4-5 maç yaptım. Herşey full iken ortalama 180 FPS veriyor. Artı 0 Eksi
Scor dedi: Oyunlar kaç fps veriyo mesela valorant Birde "imkanınız varsa tabi" bir inceleme yazar yada çekerseniz çok sevinirim Genişletmek için tıkla... Scor senin için baktım. Valorant oynamıyorum ama 4-5 maç yaptım. Herşey full iken ortalama 180 FPS veriyor.