Aigo A100 klavyeye MMD Matcha V3 switch uyar mı?

Yiğit44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bugün Amazon üzerinden aıgo A100'klavye satın aldım ona takmak içinde mmd matcha v3'alacağım fakat uyumlu olur mu bilmiyorum. Olmazsa uyacak switch önerir misiniz?

Klavyenin linki:Amazon.com.tr

Merhaba,
Bugün Amazon üzerinden aıgo A100'klavye satın aldım ona takmak içinde mmd matcha v3'alacağım fakat uyumlu olur mu bilmiyorum. Olmazsa uyacak switch önerir misiniz?

Klavyenin linki:Amazon.com.tr

Hotswap var olarak gözüküyor, takabilirsiniz.

Eğer 3 pin ise yani switchlerin altındaki 2 plastik pin için PCB'de girecek bir yer yok ise kesip uyumluluğunu sağlayabilirsiniz.

Eğer 3 pin ise yani switchlerin altındaki 2 plastik pin için PCB'de girecek bir yer yok ise kesip uyumluluğunu sağlayabilirsiniz.

Hocam dediğiniz nasıl yapılıyor bilmiyorum ama oluyorsa öyle ya da böyle alıyorum switchin linkini paylaşmayı unutmuşum bu arada MMD Matcha V3 dondurma mekanik klavye lineer anahtarı 5 Pin komple POM 50g özel DIY oyun klavye anahtarları ince lubed - AliExpress 7
Buradan alınır mı? Peki onu da sorayım :)

Tamamen sağlanmıyor maalesef. Her sokete uymuyor öyle. Araştırmalı kesince takılıyor mu diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı