mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.376 Makaleler 1 Çözümler 11 21 Ocak 2025 #1 Hot swap ve mekanik klavye arıyorum bu modeli buldum. Bütçem 1500 TL, nasıldır farkli bir öneriniz var mı? Aigo A68 Starry Blue Kablosuz Mekanik Gaming Klavye - Yellow Switch, 68 Tuş, Hot Swap, PBT Keycap, USB-C + 2.4G Wireless, İngilizce Q : Amazon.com.tr: Bilgisayar Aigo A68 Starry Blue Kablosuz Mekanik Gaming Klavye - Yellow Switch, 68 Tuş, Hot Swap, PBT Keycap, USB-C + 2.4G Wireless, İngilizce Q : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2025
Hot swap ve mekanik klavye arıyorum bu modeli buldum. Bütçem 1500 TL, nasıldır farkli bir öneriniz var mı? Aigo A68 Starry Blue Kablosuz Mekanik Gaming Klavye - Yellow Switch, 68 Tuş, Hot Swap, PBT Keycap, USB-C + 2.4G Wireless, İngilizce Q : Amazon.com.tr: Bilgisayar Aigo A68 Starry Blue Kablosuz Mekanik Gaming Klavye - Yellow Switch, 68 Tuş, Hot Swap, PBT Keycap, USB-C + 2.4G Wireless, İngilizce Q : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu