haliol
Decapat
O kadar kaliteli bir klavye değil 2000 TL bütçede daha iyileri alınabilir.
Hocam aigo A68 sipaariş ettim az önce,1-2 güne gelir, gelince görüşlerimi yazarım burayaAigo A87 klavyesi çok gözüme takıldı. Ufak araştırdım ama yine de bilen kişilerden fikir almak istedim. Bu klavye nasıldır? Eğer kötüyse birkaç klavye önerirseniz sevinirim. Beyaz ve kablosuz olması benım için önemli. Bütçe en fazla 2K.
Hocam aigo A68 sipaariş ettim az önce, 1-2 güne gelir, gelince görüşlerimi yazarım buraya.
Hocam bende ondan almayı düşünüyorumda geldiyse nasıl beğendiniz miHocam aigo A68 sipaariş ettim az önce,1-2 güne gelir, gelince görüşlerimi yazarım buraya
Hocam ürün geldi. Modeli aigo a68. öncelikle ben küçük klavye sevdiğim ve sessiz olmasını istediğim için bu ürünü aldım.
Kutudan; klavye, Type-C kablo, yedek birkaç tuş ve switch, bir adet de tuş sökme aparatı çıktı. Kutu düz kutu bir fiyakası yok.
Klavyeye gelelim,
Malzeme kalitesi 10/7.5
Benim aldığım yellow switch modeli yani ortalama bir oyuncu klavyesinden çok daha yumuşak ve sessiz.
Mesafe olayını da test ettim, yaklaşık 5-6 metrede sorunsuz, 11-12 metrelerde(arada duvarlar var) ise gecikmeli şekilde çalışıyor. Daha üstünde çekmiyor, bu arada bu testleri USB alıcı ile bilgisayar bağlı iken yaptım zira sitede(GameGaraj'dan aldım) Bluetooth özelliği var yazsada benim cihazda o özellik çalışmıyor, farklı bilgisayarlarda da denedim olmadı. Zaten kullanmayacağım Bluetooth'u ama kullanacaklar için önemli.
1200 mAh bataryası var daha denemedim ama bayağı uzun gider diye tahmin ediyorum.
Onun haricinde A100 ve A87 modelleri ile tamamen aynı sadece boyutlar ve tuşlar değişiyor.
Almak isteyen arkadaşlar,
-Bu bir fiyat performans klavyesi; üst seviye bir klavye değil ama 1200 lira için harika bir klavye.
-Yellow switch mi blue switch mi aldığınıza dikkat edin zira yellow switch benim favorim olsa da siz beğenmeyebilirsiniz.
-Tuşların hissi orta-yumuşak ve görece sessiz.
-Bluetooth yok ya da düzgün çalışmıyor yani tablet falan için alıyorsanız sorun yaşarsınız.
Ben hem oyun hem ders biraz da iş için aldım. Sessiz, taşınabilir ve kablosuz olması benim için ön plandaydı.
Siz de kendi önceliklerinize göre tercihinizi yapabilirsiniz, saygılar.
hocam cs de on numara gidiyo anti ghosting de var zaten sorunsuzBen de sipariş ettim oyun oynamak için iyi mi sizce?
hocam A87 modelinde de kablosuz usb ile bağlantı seçeneği var mı? Ben kablosuz klavye arıyorum da onun için soruyorumHocam ürün geldi. Modeli aigo a68. öncelikle ben küçük klavye sevdiğim ve sessiz olmasını istediğim için bu ürünü aldım.
Kutudan; klavye, type-C kablo, yedek birkaç tuş ve switch, bir adet de tuş sökme aparatı çıktı. Kutu düz kutu bir fiyakası yok.
Klavyeye gelelim,
Malzeme kalitesi 10/7.5
Benim aldığım yellow switch modeli yani ortalama bir oyuncu klavyesinden çok daha yumuşak ve sessiz.
Mesafe olayını da test ettim, yaklaşık 5-6 metrede sorunsuz, 11-12 metrelerde(arada duvarlar var) ise gecikmeli şekilde çalışıyor. Daha üstünde çekmiyor, bu arada bu testleri USB alıcı ile bilgisayar bağlı iken yaptım zira sitede(GameGaraj'dan aldım) Bluetooth özelliği var yazsada benim cihazda o özellik çalışmıyor, farklı bilgisayarlarda da denedim olmadı. Zaten kullanmayacağım Bluetooth'u ama kullanacaklar için önemli.
1200 mAh bataryası var daha denemedim ama bayağı uzun gider diye tahmin ediyorum.
Onun haricinde A100 ve A87 modelleri ile tamamen aynı sadece boyutlar ve tuşlar değişiyor.
Almak isteyen arkadaşlar,
-Bu bir fiyat performans klavyesi; üst seviye bir klavye değil ama 1200 lira için harika bir klavye.
-Yellow switch mi blue switch mi aldığınıza dikkat edin zira yellow switch benim favorim olsa da siz beğenmeyebilirsiniz.
-Tuşların hissi orta-yumuşak ve görece sessiz.
-Bluetooth yok ya da düzgün çalışmıyor yani tablet falan için alıyorsanız sorun yaşarsınız.
Ben hem oyun hem ders biraz da iş için aldım. Sessiz, taşınabilir ve kablosuz olması benim için ön plandaydı.
Siz de kendi önceliklerinize göre tercihinizi yapabilirsiniz, saygılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.