Aigo A87 alınır mı?

ürünü bi haftadır kullanıyorum arkadaşlar. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. fiyatına göre saçma kaliteli bir klavye

ürünü bi haftadır kullanıyorum arkadaşlar. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. fiyatına göre saçma kaliteli bir klavye
"Tuşlar 2 kere basıyor" ve "gecikmeli yazıyor" tarzında yorumlar vardi internette,öyle durumlar var mı harbiden?

"Tuşlar 2 kere basıyor" ve "gecikmeli yazıyor" tarzında yorumlar vardi internette, öyle durumlar var mı harbiden?

Tuşlar 2 kere basıyor çok arada oluyor gecikmeli yazdığınıda görmedim

Tuşlar 2 kere basıyor çok arada oluyor gecikmeli yazdığınıda görmedim.

Hocam sarı switch 1700 TL olmuş mavi switch 1300 TL alınır mı? Ve hiç mavi switch kullanmadım çok fazla ses çıkartıyor mu kendi odamda kullanacağım.

Hocam sarı switch 1700 TL olmuş mavi switch 1300 TL alınır mı? Ve hiç mavi switch kullanmadım çok fazla ses çıkartıyor mu kendi odamda kullanacağım.

Mavi switch ses fazla çıkarıyor ama kendı odanda kullanacaksan ailen falan rahatsız olmaz büyük ihtimal. Ben şu an sarı sını kullanıyorum gayet ıyı bu fıyata gore.

Altındaki on off tuşu kablosuz özelliğini mi açıp kapatıyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…