Aigo A87 klavye alınır mı?

Bütçe
1500-1800

Haliscan16

Centipat
Daha fazla  
Bu klavye nasıl bunun emsalleri ne önerebilirsiniz? Genelde CS LoL ve Black Desert Online oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum ve sarı switch mi Redmi brown switch mi seçmeliyim oynadığım oyunlara göre?

Bu klavye nasıl bunun emsalleri ne önerebilirsiniz? Genelde CS LoL ve Black Desert Online oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum ve sarı switch mi Redmi brown switch mi seçmeliyim oynadığım oyunlara göre?

Hocam 3 switchi de kullandım benim en sevdiğim yellow ama FPS oyunları için brown en iyisi. Tetiğe basar gibi bir hissiyatı var. Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.akakce.com/klavye/en-uc...ik-red-switch-oyuncu-si-fiyati,235720038.html
Bunlara da bir göz atın.

Teşekkür ederim pembe olanı gördüm beni benden aldı pembe alacağım sanırsam mükemmelmiş. Ciddiyim.

Amazon.com.tr

Switch seçenegi senin kararına kalmış. Bende yellow switch var önceden red kullanmıştım. Bence gayet iyi.

Klavyeye bakarsak kablosuz olması çok buyuk avantaj. Bu fiyata alınabilecek en guzel klavyelerden bırıdır. Ben yaklasık 2 aydır kullanıyorum hiç sıkıntısını gormedım. Sarjıda güzel dayanıyor.

Switch seçenegi senin kararına kalmış. Bende yellow switch var önceden red kullanmıştım. Bence gayet iyi.

Klavyeye bakarsak kablosuz olması çok buyuk avantaj. Bu fiyata alınabilecek en guzel klavyelerden bırıdır. Ben yaklasık 2 aydır kullanıyorum hiç sıkıntısını gormedım. Sarjıda güzel dayanıyor.

Ürünün driverı yok diye biliyorum.

Driver var mı yok mu?

Ürünün driverı yok diye biliyorum.

Var hocam Download

Şu red dragons aldım reis bunun vardı değil mi driveri.

Redragon* pardon.

Redragon* pardon.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı