Elektronik Aigo DF98 Numpadli Klavye ParolaPara ile 2150 TL

@Yuiis hocam bu parolapara anladığım kadarıyla her yerde geçerli sanırım değil mi? Yani gidip VP alsam nasıl olur itemsatıştan falan .
Deneyebilirsiniz hocam. Zaten sanal kart ile alışveriş yapabildiğiniz her yerde geçerli dediler. Alacağınız site parolapara sanal kart ile alışveriş yapmanıza izin vermiyorsa zaten kullanamazsınız.

Deneyebilirsiniz hocam. Zaten sanal kart ile alışveriş yapabildiğiniz her yerde geçerli dediler. Alacağınız site parolapara sanal kart ile alışveriş yapmanıza izin vermiyorsa zaten kullanamazsınız.

Amazon kabul etmedi, sipariş veremedim hiçbir şekilde. Her yerde geçerli değil.

Amazon kabul etmedi, sipariş veremedim hiçbir şekilde. Her yerde geçerli değil.
Her yerde geçerli demedim zaten, sanal kartlarıyla alışveriş yapabildiğin her yerde dedim ve amazonda geçerli olacağını da beklemiyodum zaten troy kart olduğu için.

Her yerde geçerli demedim zaten, sanal kartlarıyla alışveriş yapabildiğin her yerde dedim ve amazonda geçerli olacağını da beklemiyodum zaten troy kart olduğu için.

Amazon'da sanal kart da geçerli normalde, yani Parolapara sanal kartın kabul edildiği her yerde geçmiyor. Burada sorun Troy olması dediğiniz gibi.

Peki S99 içine ne diyorsunuz? Ara ara 2200'e düşüyor kampanyalarla alınır mı? Aıgo S99 Misty Forest Kırmızı Switch Mekanik Kablosuz Oyuncu Q Klavye Yeşil Fiyatları ve Özellikleri

Low profile için çok seçenek yok, o yüzden alınır mı orasını bilemeyeceğim ama bulduğum bilgileri paylaşayım. Huano switch kullanıyor ama hot swap yok.
O yüzden redragon horus tercih ederdim sanırım hot swap özelliği olduğu için.
Huano outemudan daha iyi ama hot swap özelliği benim için daha önemli.

Benim içinde boyut önemli, çok fark olmasa da aigo biraz daha küçük olduğu için güzel geldi ama hot swap olmaması kötü oldu, bir süre sonra switch bozulunca çok uğraştırır. Teşekkürler hocam Redragon'u inceleyeyim.

Boyutu tam istediğim gibi ya hotswap olmaması üzdü. Bu boyutlarda hotswap şarjı uzun giden numpad tuşları olan bir klavye önerebilir misiniz? Boyutu % kaç diye geçiyor bilmiyorum. %70 oyun %30 iş için kullanılacak red switch vs. onlardan da anlamıyorum. 3K civarı bütçe ayırabilirim.

@egemebb hocam sen klavye padişahısın gördüğüm kadarıyla sen de bir bakar mısın sana zahmet.

Hotswap çok lazım birşey değilse direk bunu da alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…