Elektronik Aigo DF98 Numpadli Klavye ParolaPara ile 2150 TL

Başlıktaki üründe hot swap var, benim sorduğum S99 da yokmuş.

Hocam aigo DF98 aldım, klavye daha bugün elime ulaştı. Öncelikle hiç mekanik klavye kullanmadığımı söyleyeyim, ilk mekanik klavyem. Tuş basma hissiyatı ve tuşlardaki tokluk hoşuma gitti. Eksi özellik yazılanlara ek söyleyebileceğim tek şey tuşlardaki harfler, simgeler vb. saydam olmadığı için karanlıkta RGB özelliğini aktif etseniz dahi tuşlarda herhangi bir yazı görünmüyor ama beyaz bir klavye olduğu için ekrandan gelen ışık fazlasıyla yeterli oluyor. Işıksız kullanımda batarya ne kadar gidiyor söylerseniz sevinirim.

Kesin bir şey söyleyemem ama bende de 4000 mah batarya klavye var ve ışıksız olarak 1 ayı geçti ve hala şarja takmadım. Sen de ışıksız kullanırsan ortalama bu civarlarda gider diye düşünüyorum.

Kesin bir şey söyleyemem ama bende de 4000 mAh batarya klavye var ve ışıksız olarak 1 ayı geçti ve hala şarja takmadım. Sen de ışıksız kullanırsan ortalama bu civarlarda gider diye düşünüyorum.

Sitesinde de 1 ay diyordu hocam, gerçek olmasına sevindim. Dongle ile kullanmayı düşünüyorum boşta beklediğinde kapanır mı yoksa her kullanımda açıp kapatmalı mıyım?

Dongle ile kullanmayı düşünüyorum boşta beklediğinde kapanır mı yoksa her kullanımda açıp kapatmalı mıyım?
Hocam normalde onu driverdan uyku süresi olarak ayarlayabiliyorsunuz klavyelerde ama bu klavyede driver olmadığı için nasıl olur bilemedim. Ayrıca klavyenin kendisinde uyku süresi varsa bile zaten direkt bir tuşa bastığınızda çalışmaya devam eder. Yani uykuya modundan çıkarmak için 1 tuşa basınca gecikme olmadan çalışır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…