Daha gelmedi demek sizden haber bekliyoruz.Merhaba, ürün fiziken tarafımıza ulaştıkdan sonra yorumlanacaktır.
Fiyatı biraz tuzlu geldi ama özellik olarak güzel beğendim. Fiyatında biraz güzellik yapmaları gerek @jumbum
Olumlu mu olumsuz mu yorum yaptın anlayamadım ortada bıraktınBen geçenlerde dlx21 aldım daha kuramadım içini ama bayağı güzel kasa. Önü Full mesh içi bayağı geniş. Bu sizin üründe öndeki mesh kısmı kısmışlar nedense ve bendeki üründe 2 yan kapak menteşeli sizinkinde sadece cam kısmı. Sanırım yine ring fanlı getirecekler sitelerinde ring fanlı duruyor. Ekstarda typ-C çıkışı ve kablo gizleme lastikleri koymuşlar bendekinden farklı. Açıkçası tipi benim hoşuma gitmedi ve öndeki Full mesh kısmı böyle değişik yapmaları hava akışını nasıl engeller mi iyice değerlendirmek lazım almadan. Malzeme kalitesi olarak güzel ama gelecek kasada da iyidir bence.
Olumlu mu olumsuz mu yorum yaptın anlayamadım ortada bıraktın![]()
Sistemim çokta aman aman değil ya.Vallahi kalite + genişlik ve sunduğu imkanlar çoğu kasaya göre güzel bu fiyat bazında. Ama senin attığın kasada önü yarı mesh gibi olması nedeniyle beni bir düşündürürdü. Artık orada kararı sen vereceksin![]()
Evet DLX-21'e göre şık ve +1 diyeceğimiz ekran tutucu güzel olmuş ama 21'i tekrar değerlendirmenizi öneririm üretiliyorsa veya DLX-22 daha klasik duruyor.Fansız ve Psu'suz hali ektedir.
DLX-21 e göre en büyük avantajı vga'nın yatay biçimde konumlandırma düzeneği ve bir vga holder'a sahip olmasıdır. Dezavantaj olarak mesh panelin kısmen kapatılmasından bahsedilebilir ancak buradada turuncu kısmın metal olması şıklık ve serinlik katacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.