Herkese iyi forumlar bu iki soğutma arasında kaldım. Şu anda Ryzen5 2600 kullanıyorum ve OC yapmayı düşünüyorum. Bu iki soğutucudan hangisi daha iyi artıları ne? Dez avantajları neler? Bilmediğim için foruma yazdım. Şimdiden teşekür ederim.
Cooler Master MasterAir MA610P MAP-T6PN-218PC-R1 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Cooler Master MasterLiquid Lite 240 MLW-D24M-A20PW-R1 Sıvı Soğutma CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
OC için illaki sıvı soğutmaya ihtiyaç yok. Aşağıdaki videoda kıyaslanan hava soğutma benim önerdiğim Noctua'nın bir kademe düşüğü.
Kasanıza MA610P sığmıyor. NH-D14 ucu ucuna sığıyor. Sıvı soğutma desteği ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Daha küçük boyutlu bir şey olsun istiyorsanız bunu öneririm.
Kasanıza MA610P sığmıyor. NH-D14 ucu ucuna sığıyor. Sıvı soğutma desteği ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Daha küçük boyutlu bir şey olsun istiyorsanız bunu öneririm.