Aigo GM80 alınır mı?

Bütçe
1500
Makaleler
15
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba.

Meraktan açıyorum konuyu. Kronik sorunsuz ve kullanıcıların genelinin memnun olduğu uzun ömürü bir kablosuz fare arıyorum. 1500, gerekirse 2000'e kadar çıkarım.

Elim küçük ve tutuş şeklim biraz benzersiz. Palm gibi ama sanki tutmakla tutmamak arasında bir tutuşum var ve avucumun en sonu masaya değiyor. Bunun için Logitech M235 uzunluğu 95 mm olduğu için rahattım. Ayrıca Logitech M330 105,4 mm olduğu için de iyi sayılırdı. Bir ara kullandığım 117 mm olan Gigabyte Aorus M2 ise tutuşumda sorun oluyordu.

VXE R1 alacaktım ama 120.6 mm olduğu için tereddüt ettim. Kullananlar genel olarak memnun görünüyor. MCHOSE G3 düşündüm ve 116 mm olduğu için yakındım ama incelemesi az diye vazgeçmiştim biraz. Aigo GM80 113 mm olduğu için daha iyi buldum, ne kadar küçük o kadar iyi sonuçta fakat neredeyse hiç inceleyen olmamış. Hatta alan var mı onu da anlamadım, hiçbir sitede değerlendirme yok gibi. Mesela: https://www.hepsiburada.com/aigo-gm...=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.43

Peki ne önerirsiniz? Alınır mı? Çok fazla bir şey beklemiyorum. Ofis kullanımı gibi olacak. Oyuncu değilim. Ayda yılda bir oynarım. Ofis faresi de önerebilirsiniz yani daha küçük olsa bana iyi olur.

Logitech'ten bıktım. Çift tıklamaya başlıyor. Garanti ile 5 kez uğraştım. Üç fare gönderdiler. İkisi bozuk çıktı. Biri daha çift tıklamaya başladı. Artık ömürlük fare istiyorum.

Logitech'ten bıktım. Çift tıklamaya başlıyor. Garanti ile 5 kez uğraştım. Üç fare gönderdiler. İkisi bozuk çıktı. Biri daha çift tıklamaya başladı. Artık ömürlük fare istiyorum.

Ne yaptınız? Ben de Logitech harici kablosuz ofis kullanımı için mouse bakıyorum. Memnun kaldığınız bir model oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
GM80 alınır kendi fiyat bandında rakipsiz malzeme kalitesi ve sensörleri de gayet kaliteli. Bana kalırsa R1 alın elinize oturcağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaptınız? Ben de Logitech harici kablosuz ofis kullanımı için mouse bakıyorum. Memnun kaldığınız bir model oldu mu?

Fantech Helios II indirimdeydi. Ondan aldım bayramda. Şu an esas fiyatına döndü herhalde.

GM80 alınır kendi fiyat bandında rakipsiz malzeme kalitesi ve sensörleri de gayet kaliteli. Bana kalırsa R1 alın elinize oturcağını düşünüyorum.

Aldım fareyi teşekkürler yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…