İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.262 Yer düzce Dün 14:57 #11 ca9an dedi: Mcu, sensör, malzeme kalitesi vs vs. diye uzar liste. Bütçem artar diyorsanız SC680 tercih edin. FPS oyunları çok oynamıyorsanız Aigo işinizi görür merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr bu model alınır mı?
ca9an dedi: Mcu, sensör, malzeme kalitesi vs vs. diye uzar liste. Bütçem artar diyorsanız SC680 tercih edin. FPS oyunları çok oynamıyorsanız Aigo işinizi görür merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr bu model alınır mı?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.189 Yer İzmir Dün 15:00 #12 İmamic dedi: Amazon.com.tr bu model alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bu model hakkında bir bilgim yok hocam. SC800 için çok az inceleme var. Alanların da çoğunda problem çıkmış. Ya SC680 ya da A5 Ultra tercih edin.
İmamic dedi: Amazon.com.tr bu model alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bu model hakkında bir bilgim yok hocam. SC800 için çok az inceleme var. Alanların da çoğunda problem çıkmış. Ya SC680 ya da A5 Ultra tercih edin.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.262 Yer düzce Dün 15:01 #13 ca9an dedi: Bu model hakkında bir bilgim yok hocam. SC800 için çok az inceleme var. Alanların da çoğunda problem çıkmış. Ya SC680 ya da A5 Ultra tercih edin. Genişletmek için tıkla... Bu model bazında peşin 6 taksit varmış ondan sordum, teşekkürler.
ca9an dedi: Bu model hakkında bir bilgim yok hocam. SC800 için çok az inceleme var. Alanların da çoğunda problem çıkmış. Ya SC680 ya da A5 Ultra tercih edin. Genişletmek için tıkla... Bu model bazında peşin 6 taksit varmış ondan sordum, teşekkürler.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.189 Yer İzmir Dün 15:01 #14 İmamic dedi: Bu model bazında peşin 6 taksit varmış ondan sordum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, ne demek.
İmamic dedi: Bu model bazında peşin 6 taksit varmış ondan sordum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, ne demek.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.262 Yer düzce Dün 15:06 #15 ca9an dedi: Rica ederim hocam, ne demek. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr keşke rengi pembe olmasaymış
ca9an dedi: Rica ederim hocam, ne demek. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr keşke rengi pembe olmasaymış
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.189 Yer İzmir Dün 15:07 #16 İmamic dedi: Amazon.com.tr keşke rengi pembe olmasaymış Genişletmek için tıkla... Dün aynı fiyata beyazı da vardı hocam. Biraz bekleyin aynı fiyata düşebilir.
İmamic dedi: Amazon.com.tr keşke rengi pembe olmasaymış Genişletmek için tıkla... Dün aynı fiyata beyazı da vardı hocam. Biraz bekleyin aynı fiyata düşebilir.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.262 Yer düzce Dün 15:08 #17 ca9an dedi: Dün aynı fiyata beyazı da vardı hocam. Biraz bekleyin aynı fiyata düşebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam birkaç gün bekleyeceğim. Yapıştırdım: Amazon.com.tr Son düzenleme: Dün 23:31
ca9an dedi: Dün aynı fiyata beyazı da vardı hocam. Biraz bekleyin aynı fiyata düşebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam birkaç gün bekleyeceğim. Yapıştırdım: Amazon.com.tr
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.189 Yer İzmir Dün 23:34 #18 İmamic dedi: Tamamdır hocam birkaç gün bekleyeceğim. Yapıştırdım: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
İmamic dedi: Tamamdır hocam birkaç gün bekleyeceğim. Yapıştırdım: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
İ İmamic Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.262 Yer düzce Dün 23:36 #19 ca9an dedi: Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yardımınız için, peşin fiyata 6 taksit var düşünenler varsa kaçırmasın.
ca9an dedi: Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam yardımınız için, peşin fiyata 6 taksit var düşünenler varsa kaçırmasın.