- Makaleler
- 1
Bu fiyata inanılmaz kaliteli bir mouse. Son 1 ayın en düşük fiyatında. Ama sanırsam kargo ücreti de var ancak sitede herhangi bir kargo ücreti bulamadım.
Hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz.Kablolu mu kablosuz mu anlamadım?
Satıcı Güvenilir mi? İlk defa gördüm.Hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz.
Evet güvenilir.Satıcı Güvenilir mi? İlk defa gördüm.
120 tl kargo. pek indirim gibi değil sanki. Ödeme yerinde gözükmüyor garip.Bu fiyata inanılmaz kaliteli bir mouse. Son 1 ayın en düşük fiyatında. Ama sanırsam kargo ücreti de var ancak sitede herhangi bir kargo ücreti bulamadım.
Eki Görüntüle 2526692
Sitesinde herhangi bir kargo ücreti yazmıyor. Muhtemelen hata olmuştur. Bilemiyorum. Ya da yazıyor ise ben göremedim.120 tl kargo. pek indirim gibi değil sanki.
Sitesinde herhangi bir kargo ücreti yazmıyor. Muhtemelen hata olmuştur. Bilemiyorum. Ya da yazıyor ise ben göremedim.
Evet hocam anlamadım bende üye olmadan bir bakayım dedim kargo gözükmüyor. Alan olursa bakarız artık var mı yok mu?
Eki Görüntüle 2526705
Kargo ücreti varmış. 69 TL'ymiş 120 değil güzel indirim.Eki Görüntüle 2526706
Evet.Ben telefondan baktığımda gözükmüyor. Garip bir şey. Ancak yine de durum böyle ise gayet iyi bir indirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.