Aigo GM80 Plus alınır mı?

Bütçe
1100

shinzuu

Femtopat
Daha fazla  
Önceki kullandığım fareler genelde ucuz ve hatalı oldugu için bu sefer iyi bir şey almaya karar verdim. Genelde TF2 falan oynadığım icin de o kadar da fazla rekabetçi oyun oynamıyorum baktığım kadarıyla. Çoğu kişi Aigo GM80 Plus iyi olduğunu falan söyledi. Sizce alınır mı? Yoksa daha iyi alternatifleri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum. Rekabetçi oyunlarda da bir yere kadar götürür. Ben de e-sporcu değilim ama kablosuz modda kullanırken farenin yetersiz olduğunu hissettiğim anlar oldu.

Benim bildiğim şu ikisi dışında alternatif yok:

Ben kullanıyorum. Rekabetçi oyunlarda da bir yere kadar götürür. Ben de e-sporcu değilim ama kablosuz modda kullanırken farenin yetersiz olduğunu hissettiğim anlar oldu.

Benim bildiğim şu ikisi dışında alternatif yok:

Aslında bu alacağım fareyi kablolu kullanacağım icin o kadar da önemli degil kablosuz olmasi.

Bende şu anda kullanıyorum. Ama ben performansından ziyade kutusu için almıştım. Anime konsepti şeyleri seviyorum. Performans olarak tatmin edici hocam. İnsanlar en çok hafifliğine bayılıyor. 40 gram mi neydi bayağı efsane hissiyatı var. Tepki olarak çok güzel ve hızlı. Yazılım uygulaması ise sadece Çince versiyonu bulabildim çok mükemmel bir yazılımı yok. Ben standart bir kullanıcıyım. Aşırı detaylı bir inceleme yapmadım ama bana göre çoğu kişinin memnun kalacağını düşünüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı