Merhaba. Yeni mouse alacağım ama kararsız kaldım. Bu mouse hoşuma gitti. Kullanan falan varsa detaylardan bahsedebilir mi veya hissiyatı hakkında video çekip atabilir misiniz?
Videosu falan varsa youtube veya buraya yükleyebilir misiniz kullanım videosunu? 30-40 saniyelik olsa da yeter. ytdeki incelemeler sponsorlu oluyor genelde cok güvenemiyorumBende şu anda kullanıyorum. Ama ben performansındsn ziyade kutusu için almıştım. Anime konsepti şeyleri seviyorum. Performans olarak tatmin edici hocam. İnsanlar en çok hafifliğine bayılıyor. 40 gram mi neydi bayağı efsane hissiyatı var. Tepki olarak çok güzel ve hızlı. Yazılım uygulaması ise sadece Çince versiyonu bulabildim çok mükemmel bir yazılımı yok. Ben standart bir kullanıcıyım. Aşırı detaylı bir inceleme yapmadım ama bana göre çoğu kişinin memnun kalacağını düşünüyorum...
@The Nexus İnfinite video varsa atabilir misin çözüldü olarak işaretlicem konuyuBende şu anda kullanıyorum. Ama ben performansındsn ziyade kutusu için almıştım. Anime konsepti şeyleri seviyorum. Performans olarak tatmin edici hocam. İnsanlar en çok hafifliğine bayılıyor. 40 gram mi neydi bayağı efsane hissiyatı var. Tepki olarak çok güzel ve hızlı. Yazılım uygulaması ise sadece Çince versiyonu bulabildim çok mükemmel bir yazılımı yok. Ben standart bir kullanıcıyım. Aşırı detaylı bir inceleme yapmadım ama bana göre çoğu kişinin memnun kalacağını düşünüyorum...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.