Aigo GM80 Plus kullanan var mı?

• Konuyu başlatan bnn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 84

bnn

Decapat
Merhaba. Yeni mouse alacağım ama kararsız kaldım. Bu mouse hoşuma gitti.
kullanan varsa yazılımını, basış hissiyatını falan çekip atabilir mi?

Bu modelin kronik sorunlari var diyorlar bide doğru mu?

Son düzenleme:
Bende şu anda kullanıyorum. Ama ben performansındsn ziyade kutusu için almıştım. Anime konsepti şeyleri seviyorum. Performans olarak tatmin edici hocam. İnsanlar en çok hafifliğine bayılıyor. 40 gram mi neydi bayağı efsane hissiyatı var. Tepki olarak çok güzel ve hızlı. Yazılım uygulaması ise sadece Çince versiyonu bulabildim çok mükemmel bir yazılımı yok. Ben standart bir kullanıcıyım. Aşırı detaylı bir inceleme yapmadım ama bana göre çoğu kişinin memnun kalacağını düşünüyorum...

Bende şu anda kullanıyorum. Ama ben performansındsn ziyade kutusu için almıştım. Anime konsepti şeyleri seviyorum. Performans olarak tatmin edici hocam. İnsanlar en çok hafifliğine bayılıyor. 40 gram mi neydi bayağı efsane hissiyatı var. Tepki olarak çok güzel ve hızlı. Yazılım uygulaması ise sadece Çince versiyonu bulabildim çok mükemmel bir yazılımı yok. Ben standart bir kullanıcıyım. Aşırı detaylı bir inceleme yapmadım ama bana göre çoğu kişinin memnun kalacağını düşünüyorum...
Videosu falan varsa youtube veya buraya yükleyebilir misiniz kullanım videosunu? 30-40 saniyelik olsa da yeter. ytdeki incelemeler sponsorlu oluyor genelde cok güvenemiyorum

@bnn Genele göre değerlendireceksem iyi bir mouse değil ama kendi fiyat aralığına göre yeterli bir ürün.

Ben ve 2-3 arkadaşımda hiçbir sorun olmadı ama bir kişide takılma olmuş duyduğum kadarıyla. Ürünle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü kendim de kullandığım süre boyunca bir sorun yaşamadım.

Ayrıca mouse un yan kısımlarından
sıktığım zaman biraz esneme var bu sebeple yan tuşların altına bastırdığımda tuşları algılıyor maalesef. Yine de çok dert etmedim çünkü düz kullanımda bir etkisi yok.

Bir de scrollunda ufak bir sallantı var, yine aynı şekilde ben çok dert etmedim ama başkası dert edebilir bilemeyeceğim.

Yazılım kısmına gelecek olursak kendi yazılımı çok iyi değil ama konusunu açtığım şekilde web driver kullanabiliyorsun ve web driverı gayet yeterli.

@The Nexus İnfinite Hocam sende açtığım konudaki yöntemle web driver kullanabilirsin.

@The Nexus İnfinite video varsa atabilir misin çözüldü olarak işaretlicem konuyu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı