Aigo GM80 Plus vs Fevell Z1 SE

• Konuyu başlatan mrrt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 248

mrrt

Hectopat
Daha fazla  
Aigo GM80 Plus mouse ile Fevell Z1 SE mouse arasında kaldım. Özellikle iki fareden birini kullananlar varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Daha önce Logitech G305 kullanıyordum ama çok ağır geldi bana. Çok profesyonel bir kalite beklentim yok sensör anlamında, ara sıra Valorant oynarım o kadar.

Aigo GM80 Plus mouse ile Fevell Z1 SE mouse arasında kaldım. Özellikle iki fareden birini kullananlar varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Daha önce Logitech G305 kullanıyordum ama çok ağır geldi bana. Çok profesyonel bir kalite beklentim yok sensör anlamında, ara sıra Valorant oynarım o kadar.

G305'in şeklini sevdiyseniz Aigo.

Shapenize uygun olanı seçin, koleksiyonerseniz GM80 Plus'un kutusu çok güzel, ancak kutu içeriğinde fevell Z1SE daha iyi, ben Z1seyi seçerdim, ancak G305'e alıştıysanız GM80 Plus alın.

Kutu içeriği bakımından Fevell Z1 SE daha iyi sanırım. Onun dışında hoşunuza gideni alabilirsiniz ikisi de iyi.

Aralarında dağlar kadar fark yok. Şekil olarak beğendiğinizi alın. @wfezilla hocam Z1 kullanıyor. Sorunuz varsa müsaitse cevaplar.

Yanıtlarınız için teşekkürler. Z1 SE alacağım gibi duruyor. Ama bir arkadaşım kafamı karıştırdı bu fiyatlara yani 1000 tl civarına kablolu alsan daha iyi olur dedi ne düşünüyorsunuz ?

Yanıtlarınız için teşekkürler. Z1 SE alacağım gibi duruyor. Ama bir arkadaşım kafamı karıştırdı bu fiyatlara yani 1000 tl civarına kablolu alsan daha iyi olur dedi ne düşünüyorsunuz ?

Bir kere kablosuz kullandıktan sonra zulüm geliyor kablolu kullanmak. Bence Z1 tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı