Fantech olanı alabilirsin.
VXE R1'de karar kılmış gibiydim şu konudan sonra:
Aigo GM80 alınır mı?
Merhaba. Meraktan açıyorum konuyu. Kronik sorunsuz ve kullanıcıların genelinin memnun olduğu uzun ömürü bir kablosuz fare arıyorum. 1500, gerekirse 2000'e kadar çıkarım. Elim küçük ve tutuş şeklim biraz benzersiz. Palm gibi ama sanki tutmakla tutmamak arasında bir tutuşum var ve avucumun en...www.technopat.net
Sonrasında VXE R1'de kronik çift tıklama sorunu olduğunu falan okudum. Benim de en çok kaçındığım şey o zaten.
Ardından Fantech'te indirimi görünce son bir görüş alayım dedim. Sizce hangisi?
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
VXE r1'de karar kılmış gibiydim şu konudan sonra:
Aigo GM80 alınır mı?
Merhaba. Meraktan açıyorum konuyu. Kronik sorunsuz ve kullanıcıların genelinin memnun olduğu uzun ömürü bir kablosuz fare arıyorum. 1500, gerekirse 2000'e kadar çıkarım. Elim küçük ve tutuş şeklim biraz benzersiz. Palm gibi ama sanki tutmakla tutmamak arasında bir tutuşum var ve avucumun en...www.technopat.net
Sonrasında VXE r1'de kronik çift tıklama sorunu olduğunu falan okudum. Benim de en çok kaçındığım şey o zaten.
Ardından Fantech'te indirimi görünce son bir görüş alayım dedim. Sizce hangisi?
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Fantech Helios II’nin donanımı 2025 için çok da güncel olmasa da donanımı gayet iyi ve malzeme yapısı açısından daha kaliteli diğerlerinden.
Malzeme kalitesi olarak Fantech daha iyi R1'den ayrıca sana göre de shape olarak uygun olanı da Fantech. Stok skatez olarak da daha iyi olanı da Fantech. İndirimde iken direkt alınır.
Kronik sıkıntısı yoktur değil mi?
Teşekkürler. Herkes VXE R1 alıp kullanıyor gibi görünüyor o yüzden sürünün peşinden mi gitsem yoksa Fantech daha mı iyi olur diye düşündürdü. Stok bitmezse bugün son karara varayım.
Açıkçası elim küçük diye hiçbiri uygun değil ama yapacak bir şey yok piyasa bu. Farenin tuşlarının arkasına basmam sorun çıkartmaz artık herhalde.
İnternet üzerinde bir tane bile şikayeti olan kişi görmedim. Kendim de Helios II Pro S modelini kullanıyorum gayet memnunum hiç sıkıntısı yok.
R1 o bütçede rakipsiz gibi bir şey çünkü alınabilecek en iyilerinden biri o bütçelerde malzeme kalitesi çok iyi olan bir mouse değil yüzeyi pütürlü gibi geliyor biraz o bakımdan Fantech daha iyi.
Teşekkürler. Malzeme kalitesi de iyiyse herkesin dediğine göre, muhtemelen tercih ederim. Yazın eli sıcaklatmasın yeter.
Bence de o bütçede pek rakibi yok. MCHOSE G3 falan alternatif oluyor o da Logitech'i alıp iyileştirip sunmuşlar gibi zaten.