Sistemi 5 ay önce GameGaraj'dan aldım, o zamandan beri PSU'dan cızırtı sesleri geliyor. İlk başlarda kafaya takmıyordum. Ancak bu durumun tehlikeli olabileceğini düşündüm.
GameGaraj bir sıkıntı olmayacağını, PSU'dan gelen sesin coil whine olduğunu ve endişelenmemem gerektiğini söyledi.
Ama forumlarda PSU'nun kötü olduğunu, yüksek sistemlerde kullanılmaması gerektiğini, söyleyen bir sürü yorum okudum.
Sistemde olmasa önerilecek bir model değil ama masraflar karşısında zorlanacaksanız değiştirmeyin daha iyi, bütçenizi toplayıp düzgün model alırsınız bir süre sonra. Bu arada bu tür PSU'ların iç yapısı bilinmediği için kesin konuşmak çok da mantıklı değil.
PSU için bütçeniz ne kadar? 1400 TL altıysa değiştirmenizi tavsiye etmem.
Sistemde olmasa önerilecek bir model değil ama masraflar karşısında zorlanacaksanız değiştirmeyin daha iyi, bütçenizi toplayıp düzgün model alırsınız bir süre sonra. Bu arada bu tür PSU'ların iç yapısı bilinmediği için kesin konuşmak çok da mantıklı değil.
PSU için bütçeniz ne kadar? 1400 TL altıysa değiştirmenizi tavsiye etmem.
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B1BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!