Aigo GP750 750W PSU nasıldır?

Utkucosmic

Hectopat
Başlıkta belirttiğim gibi güvenilir midir tavsiye eder misiniz?

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X.
RAM: G.Skill Ripjaws S5 32 GB 2x16 5600MHz DDR5 CL28.
Ekran kartı: Palit RTX 4060 Ti 8 GB Twin fan.
Anakart: ASUS Prime B650M-A Wi-Fi DDR5.
Depolama:SSD:Crucial P3 1TB 3500/3000 M.2
Soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML240L v2.
Kasa: darkFlash dlz 31 750W PSU.
Notlar: PSU ve kasa fanları kasaya dahildir.
Yani bu sisteme 750W değil 600 bile yeterli.

Up

@Avenger

Son düzenleme:
GameGaraj hazır sistem sanırım.

Hakkında bir şey söylemek zor, ne incelemesi var ne de doğru düzgün fotoğrafı. Güç tablosunu bile bulamadım, inceleme hak getire.

Hero 5A 7000'den mi bahsediyorsunuz?

Aynen bu sistemi düşünüyordum parçalarının hepsini değiştirdim neredeyse diğer sitelerde toplamaya kalktığımda 44000 civarı fiyat aldığımdan 38.800 bence ideal parasına göre.

4060 Ti sisteme 38 bin TL vermek bana tuhaf geliyor. PSU'su da herhalde iyi bir şey olmasa gerek, tahminimce öyle.

Bence sistem önerisi konusu açın, geçenlerde 4060 Ti sistem 22 bin TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

4060 Ti sisteme 38 bin TL vermek bana tuhaf geliyor. PSU'su da herhalde iyi bir şey olmasa gerek, tahminimce öyle.

İdare eder bir markaymış öğrendiğim kadarıyla powerbooster Rampage Everest'ten kaliteli Cooler Master'dan kötü gibisinden.

Öyle diyorsunuz da belki de o fiyata daha iyi sistem alacaksınız? Bir bilgisayara 40 bin TL'ye yakın para veriyorsanız gözünüzün arkada kalmaması lazım.

Bence sistem önerisi konusu açın, geçenlerde 4060 Ti sistem 22 bin TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Daha iyi tavsiye almak için sistem tavsiyesi konusu açın, daha iyi öneri gelecektir eminim.

GP750'nin iki tane versiyonu var.

Birisinde DC-DC kartı var diğerinde yok. Hangisi olduğunu öğrenmek lazım.

Mesela bu yoksa yine de 2 yıl idare etsem olmaz mı? Olmaz diyorsanız şöyle bir şey yapabilirim 500 TL daha koyup.
Bitfenix nova mesh SE beyaz kasa alıp.
Cooler Master 700W 80+ Gold'da alabilirim.

Mesela bu yoksa yine de 2 yıl idare etsem olmaz mı olmaz diyorsanız şöyle bir şey yapabilirim 500 TL daha koyup.
Bitfenix nova mesh SE beyaz kasa alıp.
Cooler Master 700W 80+ Gold'da alabilirim.

@462488

Up

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…