ProximusTwo
Megapat
- Makaleler
- 13
Power Boost iyi değil zaten ama Power Boost'tan daha kötü büyük ihtimalle. Bu arada her PSU patlayabilir. FSP'de patlar, NZXT'de patlar, Aigo'da patlar, Power Boost'ta patlar ama Aigo neredeyse herkesin elinde patlamış forumda. Rampage tarzı bir şey olmalı. Bayağı gömülecek ürün kısacası.Ürünü övmedik ki,
Sadece gömmedik.
Power Boost çok ilgisiz bir ürün oluyor, aynı sınıfta değiller kesinlikle.
Powerboost neden kotu
İnsanlar powerboostu neden kotuluyorlar? Kullanıp sıkıntı yasamayanlar var ama bi konu açtım powerboost PSU alınır mı diye 30 cevap geldi evde C4 tutma ev havaya uçar esprileri yapıldı. Peki neden powerboost cidden çok kötü bir PSU üreticisi mi?forum.donanimarsivi.com Power Boost neden önerilmiyor?
Dostlar, Power Boost Gamepower gibi markalar forumlarda niye hiç sevilmiyor? Geçenlerde Enis Kirazoğlu'nun bir videosunu gördüm. 3080'li kasa topladığı videosu ama kasada Power Boost PSU vardı. İtopya'nın çoğu kasasında var. 500W PSU'lu Power Boost kasalar dolu. Ve yorumlarında da şikayet eden...www.technopat.net Powersupply patladı.
merhaba arkadaslar psu patladi ve ben sistemi başka psu ile test etmedim. Yeni aldığım psu 2gun icinde gelecek. Ama merak ettiğim konu Psunun akim koruması yokmudur? Eger yoksa bazı anakartlarda akım koruması varmış. Anakartim a320m s2h bu kartta akim koruması varmıdır? Psu markası: powerboost...forum.donanimarsivi.com
Hocam ben forumda patlama ile ilgili bir şey bulamadım, link atabilir misiniz ?Power Boost iyi değil zaten ama Power Boost'tan daha kötü büyük ihtimalle. Bu arada her PSU patlayabilir. FSP'de patlar, NZXT'de patlar, Aigo'da patlar, Power Boost'ta patlar ama Aigo neredeyse herkesin elinde patlamış forumda. Rampage tarzı bir şey olmalı. Bayağı gömülecek ürün kısacası.
Hocam ben forumda patlama ile ilgili bir şey bulamadım, link atabilir misiniz ?
Hazır sistemle gelen aigo yu bir kaç ay kullanıyım. Sonra değiştirmeyi düşünüyorum. Bazı forumlarda 2 sene kullanan olmuş sıkıntısız. Bir kaç ay idare edelim sonra 2k 3k aras bir psu alırım. Teşekkürler arkadaşlarr <3
Makalelerin hiçbirinde patlama veya yaşanılan kötü bir tecrübe paylaşılmamış. Hatta birinde iç ünitesinin çokta kötü kalite olmadığından bahsedilmiş. Anahtar kelime "aigo" "650w" taratıp karşınıza çıkan ingilizce içerikli reddit tartışmalarını gereksiz yere paylaşıp "bilgi kirliliği"ne sebep olmuşsunuz.
Hepsi 650W değil dikkat ederseniz. Kullanıcı yorumları harici kaynak yok, test yok. Dediği gibi Power Boost'ya yakın bir şey olmalı. Herkesin düşüncesi de böyle. VX Plus/PF serisi veya Power Boost'a yakın bir şey.Makalelerin hiçbirinde patlama veya yaşanılan kötü bir tecrübe paylaşılmamış. Hatta birinde iç ünitesinin çokta kötü kalite olmadığından bahsedilmiş. Anahtar kelime "aigo" "650w" taratıp karşınıza çıkan ingilizce içerikli reddit tartışmalarını gereksiz yere paylaşıp "bilgi kirliliği"ne sebep olmuşsunuz.
Ürünün ne yoğun satıcısı ne ithalatçısıyız ancak en az 40/50 sistemde kullandık ve atölyemize bir (1) ürün geri gelmedi son 3 yılda. En azından bu gerçek veriyi sizinle paylaşabiliriz.
@batmanzs muhtemelen ürünü 2 yıl ardınıza bakmadan kullanacaksınız. Boşuna masraf yapıp gereksiz tüketim yapmanıza gerek yok
Yani bir kaç ay kullanmam gerek, hazır sistemde geliyor. Sonra 2k ile 3k arası bir psu alırım. Tavsiyelere açığım psu konusunda.Makalelerin hiçbirinde patlama veya yaşanılan kötü bir tecrübe paylaşılmamış. Hatta birinde iç ünitesinin çokta kötü kalite olmadığından bahsedilmiş. Anahtar kelime "aigo" "650w" taratıp karşınıza çıkan ingilizce içerikli reddit tartışmalarını gereksiz yere paylaşıp "bilgi kirliliği"ne sebep olmuşsunuz.
Ürünün ne yoğun satıcısı ne ithalatçısıyız ancak en az 40/50 sistemde kullandık ve atölyemize bir (1) ürün geri gelmedi son 3 yılda. En azından bu gerçek veriyi sizinle paylaşabiliriz.
@batmanzs muhtemelen ürünü 2 yıl ardınıza bakmadan kullanacaksınız. Boşuna masraf yapıp gereksiz tüketim yapmanıza gerek yok
Sizce 3 aylık bir kullanımda sıkıntı çıkarır mı ?Pek çok markanın giriş seviyesi ürünlerini üreten bir üretici. Üst ve orta seviyede rekabet etmediği için halihazırda bir beklentiye girip yorum yapmak yanlış bir yaklaşım olur.
Peki giriş seviyesi ürünleri nasıl? DC-DC kartına sahip modelleri en azından iç yapısal olarak tercih edilebilirler. Elde varsa kullanılır, yoksa alınmamalı.
Çünkü performans testlerinde genel itibari ile rakiplerinin epey gerisinde ama iç yapıda en azından güncelliği tutturmayı başarabilen modelleri var. Bu söylediklerim GP650 için geçerli değil. Farklı modellerine ithafen.
Üstte arkadaşımızın epey süredir 40-50 tane bilgisayarda kullanıyoruz bilgisi önemli. GP650 ile alakalı elde info yoksa, bakılacak şey toplu kullanımda yaşanan hata oranları.
Sizce 3 aylık bir kullanımda sıkıntı çıkarır mı ?
Çok teşekkür ederim...Çok yüksek ihtimalle hayır.
@Oreki Hocam şöyle bir psu buldum güvenilir midir ? uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum.Çok yüksek ihtimalle hayır.