Aile arasında soğukluk

Gerçekten ciddi misin?
Aileyi bozmak için yönelik 'büyüler vs' diye bir şey gerçek olabilir mi?
Üstüne üstlük bunu teknoloji forumunda yazmanız çok enteresan.

Ben sahsen az inaniyorum az inanmiyorum. 3 sene evvel bir arkadasima babaannesi tarafindan annesine ve babasina yapilmis ve hayati alt ust oldu cok ailevi sıkıntılar yasadı, kardesleriyle bir araya gelemedi. Ben yardim etmeye calistim ama hiçbir katkim olamadi bayağıdır onunla konusmuyorum. İnanip inanmamak herkesin elinde.

Arkadaşlar, psikolojik destek konusunu nasıl tartışmaya döndürdünüz? Herkesin fikri kendine.

Annen en doğrusunu yapmış.

Bende de öyle oluyor hergün kavga olmamasına rağmen. Ablanın başka derdi olabilir bir konuş halini sor. Anne baba arasında ekonomik sıkıntı baskısı yüzünden kavga olması normal.

Bizim ailede kavga eksik olmaz. Herkes birbiri ile kavga eder rahat olun ve zamana bırakın her ailede olur böyle şeyler.

Bende de öyle oluyor her gün kavga olmamasına rağmen. Ablanın başka derdi olabilir bir konuş halini sor. Anne baba arasında ekonomik sıkıntı baskısı yüzünden kavga olması normal.

Bugün biraz sohbet şansı yakaladım, annemin sevgilisinin ailesiyle arasının bozuk olması onlarında ilişkisini etkilemiş morali bozukmuş biraz, destek olmaya çalıştım.

Bizim ailede kavga eksik olmaz. Herkes birbiri ile kavga eder rahat olun ve zamana bırakın her ailede olur böyle şeyler.

Umarım düzelir benimki de sizinki de.

Arkadaşlar bugün yeni eve taşındık, gayet mutlu gibiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…