Merhaba. 10-11 yaşımdan beri aynı sorunu yaşıyorum. Ailem beni sürekli üzüyor ve diğer kişilerin önünde rezil ediyor. Babam ben doğduğumdan beri sürekli beni nedensiz döver, bana bağırır. Annem ise sürekli "şaka yapıyor şaka" der. Sizce şiddet uygulayarak yapılan şaka komik midir? Annem ise sürekli beni yargılar, en küçük şeyimden veya aslında olmayan hatalarımdan bile. Bir kere alışverişe gitmiştim, üst bakarken annem dış görünüşümle dalga geçti, hem de herkes izlerken. İşte "yağ tulumu, obez, şişko, sana bu nasıl olsun" gibi sözler. Kilom yaşıma göre gayet normal, ve en garibi ise asıl şişman olanın annemin olması. Ablam ise en küçük yanlışımı büyüklerime söyler, hiçbir zamanda benim duygularımı gerçekten umursamaz. Ablama binlerce lira verdiğime rağmen. Evde şiddet görüyorum, üstüme geliyorlar, kısacası motivasyon kaynağım olması gereken bir ailem bile yok. Kendi evime çıkmak istiyorum ama daha 16 yaşımdayım, annem hiçbir şekilde izin vermiyor, bu konuyu açtığımda hemen pohpohlamaya başlıyorlar, sonra ise zaten siz biliyorsunuz.