Aile evdeki abur cuburları izinsizce yiyor

siyam

Femtopat
Arkadaşlar zar zor para biriktirerek bireylerden kısırak abur cubur olsun yiyecek içecek alıyorum. Fakat ailem 1 günde bitiyor saklayacak yer kalmadı. Her delikten buluyorlar yiyip yiyip nankörlük yapıyorlar. Sen bize vermiyorsun diyorlar bildiğin resmen nankörlük. Ne yapabilirim bunlara? Bıktım para harcamaktan daha ağzıma atmadan bitiriyorlar kendileri de alıp getirmiyorlar böyle şeyler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen de alma? Gidip dışarda parkta yiyebilirsiniz mesela. Bu arada paranızı bu kadar çok yiyeceğe yatırmanızı önermiyorum.

Hocam aile derken küçük büyük kardeşlerden mi bahsediyorsunuz anne baba mı?

İyi yandan bakmak lazım. O kadar abur cuburu siz yemediğiniz için şanslısınız. Abur cubur almak için para biriktiriyorsanız ailenizden daha önemli problemleriniz var. Ben 1 yıldır falan en fazla 1-2 tane çikolata yemişimdir. Bu tarz şeylerden ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi.

Daha temiz şeker kaynaklarını kullan. Diğer arkadaşın da dediği gibi abur cubur için para biriktirmek başka bir seviye. Abur cuburu günün sonunda elinizde kalanlarla aldığınız bir şey olarak görün. Ayrıca soruna cevap olarak onlara kendine de bırakmaları gerektiğini söyle. Eğer yiyip sana bırakmıyorlarsa o zaman biraz sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…