Aile evinde kalmak yerine sevgilide kalmak, aile bağlarını bozar mı?

RoadMix

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller. 22 yaşındayım. 1.5 aylık bir sevgilim var. Geceleri bende kal diyor bazen ama her zaman bunu yapacak gücüm yok çünkü aile evinde yaşıyorum. Ailemle bağlarım iyidir. Sorarlar merak ederler. Doğal olarak başka bir evde kalmama çok razı değiller 22 yaşımda olsam da. Sonuçta aile evinde kalıyorum. Bu durumu kıza anlatıp geceleri kalma durumumun zamanla olacağını söylemem mi gerekir yoksa ne yapabilirim? Bu durumu bir kere söyledim sen 22 yasındasın kendi kararların olmalı kimsenin sözüne mı bakacaksın dedi fakat sonuçta ailem. Aramı bozmak istemiyorum. Ben hep iş ve okul arasında büyüdüm. Bir düzgün ilişkim ve gece hayatım olmadı.

Önemli olan iki şey var hocam. İlki hanımefendi. Ne kadardır tanışıyorsunuz? İlişkiniz biraz daha ilerlediğinde geceyi onda geçirmeniz daha uygun olacaktır bence. İkincisi ise aile, aileniz çok muhafazakar mı yoksa daha serbest mi? Biraz daha serbestlerse ilk başta arkadaşımda kalıyorum diyerek sonra anlatabilirsiniz. Ancak muhafazakarlarsa biraz sıkıntı olabilir.

Önemli olan iki şey var hocam. İlki hanımefendi. Ne kadardır tanışıyorsunuz? İlişkiniz biraz daha ilerlediğinde geceyi onda geçirmeniz daha uygun olacaktır bence. İkincisi ise aile, aileniz çok muhafazakar mı yoksa daha serbest mi? Biraz daha serbestlerse ilk başta arkadaşımda kalıyorum diyerek sonra anlatabilirsiniz. Ancak muhafazakarlarsa biraz sıkıntı olabilir.
Ne muhafazakar ne de çok serbest. Ortası hocam. Evin varken başka evde kalmanın mantığı ne diyorlar mesela. Ama ilişkim ciddileşirse aşabilirim bu durumu

Ne muhafazakar ne de çok serbest. Ortası hocam. Evin varken başka evde kalmanın mantığı ne diyorlar mesela. Ama ilişkim ciddileşirse aşabilirim bu durumu
O halde arkadaşınızda kalacağınızı söylemek en mantıklısı. İyi bir bahane bulmak, biraz da ısrarcı olmak belki bahsettiğiniz sorunu çözebilir hem.

O halde arkadaşınızda kalacağınızı söylemek en mantıklısı. İyi bir bahane bulmak, biraz da ısrarcı olmak belki bahsettiğiniz sorunu çözebilir hem.
Sürekli bahaneyle yürümez ama hocam öyle düşünüyorum aslında. İlişkinin süresi uzadıktan sonra aşabilirim gibi

Sürekli bahaneyle yürümez ama hocam öyle düşünüyorum aslında. İlişkinin süresi uzadıktan sonra aşabilirim gibi
Artık yürümemeye başladıktan sonra durumu ailenize anlatırsanız ve niyetinizin ciddi olduğunu söylerseniz bence sıkıntı olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı