Estas Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 259 22 Temmuz 2025 #1 Aynı sağlık ocağından başka bir doktorun aile hekimim olmasını istiyorum. Değiştirirken aile sağlığı merkezinde bizim sağlık ocağı yazmıyor. Aynı binadan başka doktoru seçemiyor muyuz?
Aynı sağlık ocağından başka bir doktorun aile hekimim olmasını istiyorum. Değiştirirken aile sağlığı merkezinde bizim sağlık ocağı yazmıyor. Aynı binadan başka doktoru seçemiyor muyuz?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.453 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 22 Temmuz 2025 #2 E-nabız üzerinden değiştirebiliyorsun. Ben geçen yıl değiştirmiştim. Artı 0 Eksi
KS KS Estas Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 259 22 Temmuz 2025 #3 Aile Hekimi Değiştirme e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Ben buradan değiştirmeye çalıştım ama benim sağlık ocağı çıkmıyor seçme yerinde. Aynı binadan mı değiştirmiştin? The Fallen Angel dedi: E-nabız üzerinden değiştirebiliyorsun. Ben geçen yıl değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Aile Hekimi Değiştirme e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Ben buradan değiştirmeye çalıştım ama benim sağlık ocağı çıkmıyor seçme yerinde. Aynı binadan mı değiştirmiştin? The Fallen Angel dedi: E-nabız üzerinden değiştirebiliyorsun. Ben geçen yıl değiştirmiştim. Genişletmek için tıkla...
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.453 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 22 Temmuz 2025 #4 Estas dedi: Aile Hekimi Değiştirme e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Ben buradan değiştirmeye çalıştım ama benim sağlık ocağı çıkmıyor seçme yerinde. Aynı binadan mı değiştirmiştin? Genişletmek için tıkla... Evet. Denedim tekrar, aynı sağlık ocağından değiştirebiliyorum. E-nabız ile dene istersen. Artı 0 Eksi
Estas dedi: Aile Hekimi Değiştirme e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Ben buradan değiştirmeye çalıştım ama benim sağlık ocağı çıkmıyor seçme yerinde. Aynı binadan mı değiştirmiştin? Genişletmek için tıkla... Evet. Denedim tekrar, aynı sağlık ocağından değiştirebiliyorum. E-nabız ile dene istersen.
KS KS Estas Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 259 22 Temmuz 2025 #5 The Fallen Angel dedi: Evet. Denedim tekrar, aynı sağlık ocağından değiştirebiliyorum. E-nabız ile dene istersen. Eki Görüntüle 2540307 Genişletmek için tıkla... Evet oradan denemiştim. Benimki 40 nolu ocak ama burada 19'a kadar var. Artı 0 Eksi
The Fallen Angel dedi: Evet. Denedim tekrar, aynı sağlık ocağından değiştirebiliyorum. E-nabız ile dene istersen. Eki Görüntüle 2540307 Genişletmek için tıkla... Evet oradan denemiştim. Benimki 40 nolu ocak ama burada 19'a kadar var.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.453 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 22 Temmuz 2025 #6 Estas dedi: Evet oradan denemiştim. Benimki 40 nolu ocak ama burada 19'a kadar var. Genişletmek için tıkla... İsim yazınca çıkmıyor mu, direkt isim ile buldum ben. Artı 0 Eksi
Estas dedi: Evet oradan denemiştim. Benimki 40 nolu ocak ama burada 19'a kadar var. Genişletmek için tıkla... İsim yazınca çıkmıyor mu, direkt isim ile buldum ben.
KS KS Estas Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 259 22 Temmuz 2025 #7 The Fallen Angel dedi: İsim yazınca çıkmıyor mu, direkt isim ile buldum ben. Genişletmek için tıkla... Sonuç bulunamadı yazıyor. Sanırım oraya gidip değiştirmem gerek. Artı 0 Eksi
The Fallen Angel dedi: İsim yazınca çıkmıyor mu, direkt isim ile buldum ben. Genişletmek için tıkla... Sonuç bulunamadı yazıyor. Sanırım oraya gidip değiştirmem gerek.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.453 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 22 Temmuz 2025 #8 Estas dedi: Sonuç bulunamadı yazıyor. Sanırım oraya gidip değiştirmem gerek. Genişletmek için tıkla... İlginç. Mecbur sağlık ocağındaki görevliye söyleyip değiştireceksiniz artık. Artı 0 Eksi
Estas dedi: Sonuç bulunamadı yazıyor. Sanırım oraya gidip değiştirmem gerek. Genişletmek için tıkla... İlginç. Mecbur sağlık ocağındaki görevliye söyleyip değiştireceksiniz artık.
KS KS Estas Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 259 22 Temmuz 2025 #9 The Fallen Angel dedi: İlginç. Mecbur sağlık ocağındaki görevliye söyleyip değiştireceksiniz artık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yine de Artı 0 Eksi
The Fallen Angel dedi: İlginç. Mecbur sağlık ocağındaki görevliye söyleyip değiştireceksiniz artık. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yine de
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.453 Makaleler 4 Çözümler 77 Yer Rusya 22 Temmuz 2025 #10 Estas dedi: Teşekkürler yine de Genişletmek için tıkla... Rica ederim, iyi forumlar Artı 0 Eksi