ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 25 Aralık 2022 #1 Bu hafta sonu dehşet bir şekilde grip oldum. Maalesef sınav haftasına denk geldi aile hekimi hafta sonları kapalı olduğu için gidemedim. Sorum şu yarın sabah erken saatte aile hekimine gidip yarın için rapor yazdırabilir miyim?
Bu hafta sonu dehşet bir şekilde grip oldum. Maalesef sınav haftasına denk geldi aile hekimi hafta sonları kapalı olduğu için gidemedim. Sorum şu yarın sabah erken saatte aile hekimine gidip yarın için rapor yazdırabilir miyim?
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #2 Yazdırırsın.
MalatyalıGeralt Femtopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 137 25 Aralık 2022 #3 Evet hocam. Gidip başım ağrıyor desen bile yazdırıyorlar rapor. Geçmiş olsun.
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 25 Aralık 2022 #4 MalatyalıGeralt dedi: Evet hocam. Gidip başım ağrıyor desen bile yazdırıyorlar rapor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Bir an tedirgin oldum aynı gün için rapor yazmazlar diye. ChaosBoost dedi: Yazdırırsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Yarın ilk işim o olacak.
MalatyalıGeralt dedi: Evet hocam. Gidip başım ağrıyor desen bile yazdırıyorlar rapor. Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Bir an tedirgin oldum aynı gün için rapor yazmazlar diye. ChaosBoost dedi: Yazdırırsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Yarın ilk işim o olacak.