S semender Kilopat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 32 26 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Oyun fiyatlandırmalarını yoksayarsak aile için sizce PS5 yeterli mi? Önceliklerim ve bildiklerim şunlar; Eğlenceli oyunlar, sinematik oyunlara göre her zaman daha çok ilgimi çekmiştir. Oyunda silah sevmiyorum. GoW ve Diablo gibi değil ama savaş oyunları veya RDR gibi oyunlar bana göre değil. PS5'te, sensörle oynanan tenis, golf gibi oyunlar Nintendo'ya göre az sayıda mı yoksa yeterli mi? Nintendo çipli için Torrent'ten oyun yükleyebilirim. PS5 kardeşlik ile uygun fiyata oyun alabilirim. Tek başına oynadığım oyun sadece pes.
Merhaba. Oyun fiyatlandırmalarını yoksayarsak aile için sizce PS5 yeterli mi? Önceliklerim ve bildiklerim şunlar; Eğlenceli oyunlar, sinematik oyunlara göre her zaman daha çok ilgimi çekmiştir. Oyunda silah sevmiyorum. GoW ve Diablo gibi değil ama savaş oyunları veya RDR gibi oyunlar bana göre değil. PS5'te, sensörle oynanan tenis, golf gibi oyunlar Nintendo'ya göre az sayıda mı yoksa yeterli mi? Nintendo çipli için Torrent'ten oyun yükleyebilirim. PS5 kardeşlik ile uygun fiyata oyun alabilirim. Tek başına oynadığım oyun sadece pes.
7 766538 Picopat Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 211 Makaleler 1 26 Mayıs 2024 #2 Nintendo'nun fiyat politikası çok ağır onun yerine PS 5 al 2 tanede kol. Al daha mantıklı.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Mayıs 2024 #3 Söylediklerinize göre Nintendo Switch daha mantıklı olur. Eğer oyun fiyatlarından yana şüpheniz varsa çip taktırırsınız.
Söylediklerinize göre Nintendo Switch daha mantıklı olur. Eğer oyun fiyatlarından yana şüpheniz varsa çip taktırırsınız.