Arkadaşlarımın olduğu bir ailedeyim fakat aldığım bir oyunu onların oynamasını istemiyorum. Dahil olan oyunlardan çıkarabilme falan var mı?
Sanırım bunun bir yolu yok Steam hesabındaki bütün oyunlar sen kendi kütüphanende gizlesen bile aile paylaşımındaki kişiler için görünür ve oynanabilir olacaktır.Arkadaşlarımın olduğu bir ailedeyim fakat aldığım bir oyunu onların oynamasını istemiyorum. Dahil olan oyunlardan çıkarabilme falan var mı?
Eki Görüntüle 2548792
İstediğin oyuna sağ tıklayıp gizli olarak işaretle.
Gizlediğin oyunları tekrar eklemek istersen sayfanın alt tarafındaki "dahil olmayan oyunlar" bölümünden gizlediğin oyuna sağ tıkla gizliliğini kaldır.
Sanırım bunun bir yolu yok Steam hesabındaki bütün oyunlar sen kendi kütüphanende gizlesen bile aile paylaşımındaki kişiler için görünür ve oynanabilir olacaktır.
Demek değiştirmişler, teşekkür ederim.Teşekkürler.
Şu an arkadaşımda gözükmüyor oyun gizleyince gözükmüyor.
Sizin bahsettiğiniz kendi kütüphanemizden gizlemek.Demek değiştirmişler, teşekkür ederim.
Olabilir önceden denediğimde olmamıştı, karıştırdım sanırım.Sizin bahsettiğiniz kendi kütüphanemizden gizlemek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.