Rehber Aile nasıl bilgisayar için ikna edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@sentiusz Bunu belirtin alttan alttan. Söyleyin işte ben de yararlanırım, işlerin çok daha hızlı olur vs. Hatta eğer o laptop güçsüzse güçlü bir işlem yapmayı deneyip yavaşlığını babanıza göstermeniz de işe yarayabilir Fakat bunu babanıza "baba bak aşırı yavaş" gibi değil yanındayken işlemi yaparken yüzünüzü sürekli asıp biraz oflayarak belli edebilirsiniz.

Listede yazdıklarımdan bir eksik ya da bir özel durumun yok, değil mi? Sorduğunda nr diyorlar?
Paranı boşa harcama, Üniversite'de bir daha mı bilgisayar alacağız sana tarzı geçiştirmeler. Üniversite zamanı satar paramın üstüne koyarım diyorum onuda kabul etmiyorlar.

Dolardan çok korkuyorum. Yaklaşık 2000 TL'sini ben karşılıyorum (bayram harçlıkları). Dolar da inecek gibi durmuyor. En iyi zaman şu an gibi duruyor fakat şu an mümkün değil toplamam. Hayalim fakat biraz sıkıntılı

Babama yavaş olduğunu göstersem bile almaz. Bilgisayarın tek zayıf yanı ekran kartı (960M) diğer özellikleri güçlü olduğu için çok mümkün değil.

Bence irdelememek gerekli. Bakarız dediyse bir baba kesinlikle o ürün alınmayacak. Boşa ümitlerle dolmasın çocuklar şahsen aile üyelerine bilgisayar istediğimi belirttiğimde evde bilgisayarın var işte dendi evdeki bilgisayar. (Pentium 4.) anlatmaya çalıştım eski olduğunu anlatamadım teyzeme başvurdum o nasıl anlatacağını bilir diye. O ise ikna etmiş ama şartı taktir getirmekti getirmiştim de gözüm çok yükseklerde'de değildi 1.500 TL bandında ucuz, ders çalışıp ve oyun oynayabileceğim bir bilgisayardı. Karne getirince istedim açık açık ve ne olsun tabii ki almadılar lise de takdir al alayım deyince zaten benim için bitti o iş. Yazın paşalar gibi çalıştım didindim kendi param ile i7 4. nesil sistem aldım kullandım şu son zamanlarda maddi durum kötüleşince sattım. Şu an mini ITX sistem var az çok işimi görüyor yani sözün kısası; çocukları şartlamayın boş hayallerde yüklemeyin üzülürler. Bu arada lise 2. sınıftayım kendi alacaklarımı kendim alıyorum kesinlikle ailenize yük olmayın kendiniz alın gerekirse üstünü tamamlar onlar.

Yanlış anlama da 960M nasıl yetmiyor şu anda, benim laptopta bile 850M var.
İmzanızdaki sistem sizin mi? Sizinse büyük ihtimal laptopu arada bir seyahatta kullanıyorsunuzdur. Ben ise bunu her yerde kullanmak zorundayım. Oynamak istediğim oyunlar için yeterli olmuyor. İstediğim sistemi toplarsam yayın da yapmak istiyorum. O sistemi almadan bunlar mümkün değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…