O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:51 #1 Arkadaşımın oyunlarını oynayabilmem için family yöntemini kullanmak istedik. Arkadaşım davet attı fakat kabul etmek istediğimde aynı hanede olmadığımızı söyledi. Bunun için Hamachi kullanmayı denedik aynı ağa bağlandık fakat olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:00
Arkadaşımın oyunlarını oynayabilmem için family yöntemini kullanmak istedik. Arkadaşım davet attı fakat kabul etmek istediğimde aynı hanede olmadığımızı söyledi. Bunun için Hamachi kullanmayı denedik aynı ağa bağlandık fakat olmadı.
Çözüm RquakAf Dün 22:04 Ordekizm dedi: Steam hesabına benim girmem gerekiyor mu? Yoksa o bana atsa yeter mi? Genişletmek için tıkla... Aileyi kuran arkadaşın ise senin hesabına kendi cihazından girsin ve daveti tekrar atsın sonra senin hesabına geçip daveti kabul etsin.
Ordekizm dedi: Steam hesabına benim girmem gerekiyor mu? Yoksa o bana atsa yeter mi? Genişletmek için tıkla... Aileyi kuran arkadaşın ise senin hesabına kendi cihazından girsin ve daveti tekrar atsın sonra senin hesabına geçip daveti kabul etsin.
RquakAf Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:32 #11 Ordekizm dedi: Hocam yaptık çok teşekkür ediyorum. Bir sorum daha olacaktı. Aynı oyunu oynarsak save dosyalarımız ayrı olarak mı kaydedilir? Genişletmek için tıkla... Evet ama aynı anda beraber oynayamazsınız. Artı 0 Eksi
Ordekizm dedi: Hocam yaptık çok teşekkür ediyorum. Bir sorum daha olacaktı. Aynı oyunu oynarsak save dosyalarımız ayrı olarak mı kaydedilir? Genişletmek için tıkla... Evet ama aynı anda beraber oynayamazsınız.
KS KS O Ordekizm Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:34 #12 RquakAf dedi: Evet ama aynı anda beraber oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yardımınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
RquakAf dedi: Evet ama aynı anda beraber oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam yardımınız için teşekkür ederim.