Aile paylaşımdan gelen oyuna DLC alınabilir mi?

kasgar

Hectopat
Bir tane Steam hesabım vardı bir günlüğüne hesabı arkadaş CS:GO oynamak için istedi verdim ve ondan sonra VAC ban yedi bende bir arkadaşımdan başka bir hesap satın aldım ban yiyen hesabımda oyunlar vardı ve aile paylaşımını açtım oyun kütüphanemde gözüküyor lakin ben şunu merak ediyorum acaba bansız olan 2. hesaba oyunun bir DLC'sini satın alsam satın aldığım DLC'yi aile paylaşımından gelen oyunla oynayabilir miyim?

Paylaşım yapan hesaba hiç bir müdahalede bulanamazsınız. Aldıklarınız kendi hesabınıza gelir. Ayrıca bildiğim kadarıyla 2. hesabınızda DLC almak istediğiniz oyunun 2. hesapta satın alınmış olması gerekir.

İşte bende onu soruyorum yani oyunu 2. hesapta satın almadım ama DLC satın alabiliyorum eğer alırsam oyunu 133 saat falan oynadım eğer DLC çalışmazsa iade de edemem.

Almaya çalışırken Steam izin veriyor mu ki? Normalde ana oyuna sahip olmadan DLC alınmasına izin vermiyor. Sizde durum nasıl?

Evet şimdi denedim izin vermedi peki 1. hesabıma alsam DLC'yi 2. hesabımda kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…