Owosyu Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Arkadaşımda a dance of ice and fire var, arkadaşım aile paylaşımını açarsa ve bende o oyunu oynarsam benim kazandığım başarımlar ona da mı gidiyor yoksa benim Steam hesabımda mı gözüküyor?
Arkadaşımda a dance of ice and fire var, arkadaşım aile paylaşımını açarsa ve bende o oyunu oynarsam benim kazandığım başarımlar ona da mı gidiyor yoksa benim Steam hesabımda mı gözüküyor?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.477 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 Senin hesabında görünmesi lazım.
Owosyu Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 Yerayay dedi: Senin hesabında görünmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım başarı alıyor mu peki ben oynadığımda?
Yerayay dedi: Senin hesabında görünmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım başarı alıyor mu peki ben oynadığımda?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.477 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #4 Owosyu dedi: Arkadaşım başarı alıyor mu peki ben oynadığımda? Genişletmek için tıkla... Hayır, başarılar hesaba özeldir kendisi oynaması lazım.
Owosyu dedi: Arkadaşım başarı alıyor mu peki ben oynadığımda? Genişletmek için tıkla... Hayır, başarılar hesaba özeldir kendisi oynaması lazım.