Steam Aile paylaşımı ban riski var mı?

yaşar yiğit

Hectopat
Daha fazla  
Steam aile paylaşımı ban riski var mı? Arkadaşımın hesabına girip kendi bilgisayarımdan daveti onaylicam hikayeli oyunları oynayacak hile gibi bir şey yapma imkanı yok. Tek kullanıcağı Türkçe yamalar. Kendi ağı üzerinden erişim sağladığında herhangi bir ban söz konusu mu? Malum oyun fiyatları belli kütüphaneme erişmesi çok güzel olur ama kafama soktu bir kere merak ettim.

Türkçe yamayı Online modlara girerken kullanmasın. Bazı oyunlarda ban yedirebilir eğer girerse diye söylüyorum.

Online oynamaz olur biter ve her zaman ban yemiyorsun.
Rockstar gibi şirketlerin oyunlarına girersen yama ile (online tarafında) anında ban yersin. Hatta RDR 2'de Story tarafına girildiğinde bile bazı yamalar ban yedirme ihtimali oluşturuyor diye hatırlıyorum.

Rockstar gibi şirketlerin oyunlarına girersen yama ile (Online tarafında) anında ban yersin. Hatta RDR 2'de story tarafına girildiğinde bile bazı yamalar ban yedirme ihtimali oluşturuyor diye hatırlıyorum.

Batman. Residen evil. Tomb Raider. Crysis gibi oyunları oynayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…