itsElectus Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Steam aile paylaşımında bu hatayı alıyorum arkadaşımın hesabına ben kendi PC'mde girdim oda benim hesabıma kendi PC'sinde girdi ona rağmen bu hatayı alıyoruz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2024
Steam aile paylaşımında bu hatayı alıyorum arkadaşımın hesabına ben kendi PC'mde girdim oda benim hesabıma kendi PC'sinde girdi ona rağmen bu hatayı alıyoruz.
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.346 Çözümler 13 Yer Edirne 6 Haziran 2024 #2 Aile davetini doğru yaptınız mı? Ya da arkadaşın sonradan başkasıyla aile gurubu falan mı kurdu? Artı 0 Eksi
KS KS itsElectus Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #3 emn1212 dedi: Aile davetini doğru yaptınız mı? Ya da arkadaşın sonradan başkasıyla aile gurubu falan mı kurdu? Genişletmek için tıkla... Aile davetini doğru yaptık. Arkadaşım başka biriyle aile grubu kurmamış ilk defa denedik, zaten yeni grup açtık. Son düzenleme: 6 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
emn1212 dedi: Aile davetini doğru yaptınız mı? Ya da arkadaşın sonradan başkasıyla aile gurubu falan mı kurdu? Genişletmek için tıkla... Aile davetini doğru yaptık. Arkadaşım başka biriyle aile grubu kurmamış ilk defa denedik, zaten yeni grup açtık.
UmutMelihAkyol Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.504 Makaleler 9 Çözümler 170 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #4 Arkadaşınızın hesabına bir kere giriş yapın. Daha sonra onay vermeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS itsElectus Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #5 UmutMelihAkyol dedi: Arkadaşınızın hesabına bir kere giriş yapın. Daha sonra onay vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten arkadaşımın hesabına giriş yapmıştım ama yine aynı hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
UmutMelihAkyol dedi: Arkadaşınızın hesabına bir kere giriş yapın. Daha sonra onay vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten arkadaşımın hesabına giriş yapmıştım ama yine aynı hatayı veriyor.
6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Haziran 2024 #6 itsElectus dedi: Zaten arkadaşımın hesabına giriş yapmıştım ama yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız yakın zamanda bir aileden çıktı mı? Bir kullanıcı Steam ailesinden çıkarsa yanlış hatırlamıyorsam 365 gün boyunca başka aileye katılamaz. Artı 0 Eksi
itsElectus dedi: Zaten arkadaşımın hesabına giriş yapmıştım ama yine aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız yakın zamanda bir aileden çıktı mı? Bir kullanıcı Steam ailesinden çıkarsa yanlış hatırlamıyorsam 365 gün boyunca başka aileye katılamaz.
KS KS itsElectus Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #7 613007 dedi: Arkadaşınız yakın zamanda bir aileden çıktı mı? Bir kullanıcı Steam ailesinden çıkarsa yanlış hatırlamıyorsam 365 gün boyunca başka aileye katılamaz. Genişletmek için tıkla... Yok hayır ilk defa aile kurduk ikimizde. Artı 0 Eksi
613007 dedi: Arkadaşınız yakın zamanda bir aileden çıktı mı? Bir kullanıcı Steam ailesinden çıkarsa yanlış hatırlamıyorsam 365 gün boyunca başka aileye katılamaz. Genişletmek için tıkla... Yok hayır ilk defa aile kurduk ikimizde.
6 613007 Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 942 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Haziran 2024 #8 itsElectus dedi: Yok hayır ilk defa aile kurduk ikimizde. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sen veya arkadaşın bir aile kuracak. Kurmayan kuranın ailesine katılacak. Bir aileniz varsa başka aileye katılamazsınız. Artı 0 Eksi
itsElectus dedi: Yok hayır ilk defa aile kurduk ikimizde. Genişletmek için tıkla... Hayır. Sen veya arkadaşın bir aile kuracak. Kurmayan kuranın ailesine katılacak. Bir aileniz varsa başka aileye katılamazsınız.
KS KS itsElectus Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #9 613007 dedi: Hayır. Sen veya arkadaşın bir aile kuracak. Kurmayan kuranın ailesine katılacak. Bir aileniz varsa başka aileye katılamazsınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bir aile kurdu beni yetişkin olarak davet etti bende daveti kabul ederken bu hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
613007 dedi: Hayır. Sen veya arkadaşın bir aile kuracak. Kurmayan kuranın ailesine katılacak. Bir aileniz varsa başka aileye katılamazsınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bir aile kurdu beni yetişkin olarak davet etti bende daveti kabul ederken bu hatayı veriyor.