Steam Aile paylaşımı ile uzaktan kontrol yapılamıyor

vForce

Centipat
Daha fazla  
Steam'de bir arkadaşım için aile paylaşımı açtım. Benden uzakta bu yüzden quard QR kodu ile giriş yaptı. Aile paylaşımı şu an açık ve oyunu yükleyebiliyor, fakat ben neden bilgisayarını yönetemiyorum? Burada bilgisayarı Desktop olarak çıkması gerek değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20231203_134805.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam ayarlar sonra da aileye girmesi ve bu cihazda aile paylaşımı için yetki ver yada aç demesi gerekiyor. Bu 2 laptop için de geçerli. Ayarlardan paylaşım için izini açmalısınız.

Steam ayarlar sonra da aileye girmesi ve bu cihazda aile paylaşımı için yetki ver demesi gerekiyor. Bu 2 laptop için de geçerli. Ayarlardan paylaşım için izini açmalısınız.
Paylaşım için izni açtım oyuna erişti tek oyuna izin verdim zaten ama neden yonetemiyorum kardeşimin laptobunu bağlamıştım zamanında onu yönetebiliyordum ama bu arkadaşımın pc sini yonetemiyorum

O paylaşılan oyunu oynayabiliyor mu? Çünkü attığınız SS'de paylaşılan cihaz ve hesap görünmüyor. Normalde paylaşılmamış olması lazım.

O paylaşılan oyunu oynayabiliyor mu? Çünkü attığınız SS'de paylaşılan cihaz ve hesap görünmüyor. Normalde paylaşılmamış olması lazım.
Hacı işte yüklüyor şuan sadece görebiliyorum ben yüklediğini vs. Ama gözükmüyor bende onu anlamadım

Yüklediğini görememen lazım demek ki senin hesabında şu an. Kendi hesabına geçsin. Ayarlardan aileden bu cihaza paylaşımı aç demesi gerekiyor.

Yüklediğini görememen lazım demek ki senin hesabında şu an. Kendi hesabına geçsin. Ayarlardan aileden bu cihaza paylaşımı aç demesi gerekiyor.
Bana kütüphanesini ss attı sadece ona açtığım oyun gözüküyor başka birşeye giremiyor

Yayın açtı baksana sadece açtığım oyunlar var ve şu an yüklüyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-03-14-42-36-957_com.discord.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Bana kütüphanesini SS attı sadece ona açtığım oyun gözüküyor başka bir şeye giremiyor.

Eğer yüklediyse oyun görünür. Ama erişim talebi iste yazar. Oynayabiliyor mu oyunu dedim. Sadece görülüyor dediniz. Oynayabiliyorsa yeşil renkli oyna yazısı çıkıyor. Eğer oyun paylaşılmadıysa'da satın al çıkar.

Konudaki SS'de aygıt ve hesap adı görünmesi için arkadaşınız sizin hesabınızda'da bu aygıta kütüphane paylaşımı için yetki veri açması gerekiyor. Kendi hesabında'da açması gerekiyor. Altında kendi hesap adı çıkıyor yetki veri açınca onu da açsın. Arkadaşınız kendi hesabında erişim iste dediğinde e postanıza yada telefonda steam uygulamasını yüklediyseniz oradan erişim isteğini kabul ediyorsunuz. Önce şu yetki verme işini halledin.

Bana kütüphanesini ss attı sadece ona açtığım oyun gözüküyor başka birşeye giremiyor

Yayın açtı baksana sadece açtığım oyunlar var ve şu an yüklüyor.
Yüklediği için görünüyor bence paylaşım olduğundan değil. Yüklensin büyük ihtimal satın al yada arkadaşından erişim isteği iste gibi bir şey diyecektir. Ekstra bilgi ben her zaman kütüphanemi paylaşacağım zaman en düşük boyutlu oyunu kurarım. Daha çabuk hallediliyor.

Son düzenleme:
Reis sen dc gelsene ya yusufxerturk benim nick kardeşimin laptop a baktım şimdi onda da durum şu şekil baksana

La olum aile paylaşımını kapattım her yere erişebiliyor bu adam ne iş nasıl bir sistem bu

Dosya Ekleri

• IMG_20231203_151445.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…