Aile paylaşımı = korsan diyebilir miyiz?

Nightmaree0

Hectopat
Kararım değişti. Konu çözülmüştür.

Son düzenleme:
Oyunu disk olarak alıp oynadıktan sonra arkadaşına verdiğini düşün, bu da aynı mantık. Veya arkadaşınla ücretini yarı yarıya ödeyip aldığınızı düşünün. Arkadaşımla ben öyle yapıyoruz. Hem zaten aynı anda da oynanmıyor.

Biraz düşündükten sonra fikrimi değiştim, aile paylaşımına gerek kalmadan hesap paylaşımı ile de aynı işlemi yapabiliriz. Aynı anda oynanmasının bir önemi yok. Hikaye oyunu aynı anda oynasam ne yazar arkadaşımın Steam'de başka oyun oynamaması şartıyla tabi.

Korsan sayılmaz. Buna bakarsan Netflix'in bir hesabını birden fazla kişinin kullanma hakkı var gibi gibi. Şimdi biz diyelim ki bir bilgisayar aldık ama cihazdan 1 tane var ama biz 2 kişiyiz. İkimizin kullanmasında bir sorun olmaz. Aslında verebileceğim en düzgün örnek arkadaş üzerinden olacak. Arkadaşından hiç oyun ödünç almış mıydın fiziki olarak?

Eskiden GTA V oynamak istediğim de abimin hesabına girmek uğraştırıcı ve sıkıcıydı. Kodu her defasında tekrardan yazmak sıkıcıydı bayağı. Bu özelliği öğrendikten sonra güzel bir oh çektim.

Hayır çünkü daha önce PS kullanmadım. PC oyunlarında da hep dijital. Konuyu açtıktan sonra kararım değişti zaten biraz düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…