Steam Aile paylaşımı nasıl kullanılır?

MaxCaulfield

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımdan aile paylaşımını yapmasını isteyeceğim. Sea of Thieves oynamak istiyorum. Fakat aile paylaşımının mantığını anlayamadım nasıl yapılıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınızın hesabına giriş yapıp Steam ayarlarından Aile Paylaşımı kısmına gelip "Bu bilgisayara kütüphane paylaşımı için yetki ver" kutucuğunu işaretleyin. Sonrasında altta çıkan hesaplardan kendi hesabınızı işaretleyin aile paylaşımı açılmış olur.

Arkadaşımdan aile paylaşımını yapmasını isteyeceğim. Sea of Thieves oynamak istiyorum. Fakat aile paylaşımının mantığını anlayamadım nasıl yapılıyor?
Bir arkadaşın kendi bilgisayarından senin Steam hesabına girip aile paylaşımı için onay veriyor. Sen de aynı işlemi kendi bilgisayarında arkadaşının hesabı için yapıyorsun. Arkadaşın offline iken kütüphanesindeki oyunları oynayabiliyorsun. Ama arkadaşın farklı bir oyun oynarken sen onun kütüphanesini kullanamıyorsun. Family Sharing'i bu şekilde özetleyebilirim. Arkadaşınla birlikte oynamak istiyorsan sıkıntı çıkar çünkü dediğim gibi bir oyunu sadece bir hesapta aynı anda oynayabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı