Steam Aile paylaşımı nedir?

m87995764

Decapat
Daha fazla  
Aile paylaşımı nedir? Birisiyle aile olduğumda hesabımı çalabilir mi veya ban yedirtebilir mi?

Steam’de satın aldığınız oyunları aileniz veya arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanıyan bir özelliktir. Bu sistemle, belirlediğiniz hesaplar sizin kütüphanenizdeki oyunları kendi hesapları üzerinden oynayabilir.
Yanlız paylaşım yaptığınız kişinin güvenilir olduğuna emin olun hile falan kullanırsa ban riski olabilir.

Hesabınızı eşleştirdiğiniz kişiyle kütüphaneleri birleştiriyorsunuz ve birbirinizde olmayan oyunları oynayabiliyorsunuz. Tam emin değilim ama paylaştığınız kişi VAC ban yerse sıkıntı çıkabilir.

Peki benim de birkaç sorum olacak örneğin ben amcamla Steam Ailesi kurdum.Ben bir oyun oynarken amcam aynı oyuna girerse n'oluyor,veya farklı bir oyuna girerse n'oluyor?Bir de oyunlarda kaydedilen ilerleme de ortak mı yoksa her hesap ayrı şekilde kendi ilerlemesini mi kaydediyor?

İkiniz farklı oyunları aynı anda oynayabilirsiniz ama aynı oyuna girerseniz önceden girenin oturumu sonlanır.İlerleme mantıgını bilmiyorum.

Aynı anda aynı oyunu oynayamıyorsunuz diye biliyorum. İlerleme olarak her hesap için farklı save dosyaları var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…