Steam Aile paylaşımı riskli mi?

Kagan963

Hectopat
Arkadaşlar Çinli bir çocukla tanıştım. Wukong onların oyunu ya hani işte pahalı olduğu için ben alamayacağımı söyledikten sonra bana oyunu paylaşabileceğini söyledi. Paylaşsa da oyunu oynayamam en az 16 RAM istiyor. Bende 8 var. GeForce NOW ile oynarım anca. Oyunu bana paylaştıktan sonra GeForce NOW'a da eklenir mi acaba oyun? Bir de aile paylaşımı tanımadığımız kişilerle riskli mi? Hesabımı alabilir mi acaba?

Arkadaşlar Çinli bir çocukla tanıştım. Wukong onların oyunu ya hani işte pahalı olduğu için ben alamayacağımı söyledikten sonra bana oyunu paylaşabileceğini söyledi. Paylaşsa da oyunu oynayamam en az 16 RAM istiyor. Bende 8 var. GeForce NOW ile oynarım anca. Oyunu bana paylaştıktan sonra GeForce NOW'a da eklenir mi acaba oyun? Bir de aile paylaşımı tanımadığımız kişilerle riskli mi? Hesabımı alabilir mi acaba?

Hesabını alamaz ama sizi çocuk değil yetişkin olarak davet etsin GeForce NOW ile oynanabilir mi orasını bilmiyorum hocam.

Aile paylaşımı ile hesabınıza erişemezler bu yüzden herhangi bir problem olmaz ayrıca Online oyunlarınızada erişemezler bu sayede ban yiyemezsiniz.
Büyük ihtimalle GeForce NOW'dan oynayabilirsiniz.

Hesabınızı emailinize ve steam guardınıza erişimleri olmadığı sürece çalamazlar. Ama yanlış hatırlamıyorsam çocuk olarak girince oyun oynamanızı ve mağazada nelere göz atabileceğinizi kısıtlayabiliyorlar ayrıca kendi isteğinizle çıkarmıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı