Steam Aile paylaşımı yapılamıyor

fallen spartan

Picopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar. Aile paylaşımını yapamıyoruz. Bunu yapmanın bir yolu vardı ama olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı ?

Dosya Ekleri

• saas.PNG
    saas.PNG
    50,4 KB · Görüntüleme: 40
Daha önce başka bir aileye katıldınız mı? Eğer katıldıysanız 1 yıl beklemeniz gerekiyor.

@fallen spartan, bu bahsettiğiniz hata değil. Bir aileye katıldığınızda 1 yıl bekleme süresine alıyor sizi. O 1 yıl boyunca başka aileye katılamıyorsunuz.

@fallen spartan, bu bahsettiğiniz hata değil. Bir aileye katıldığınızda 1 yıl bekleme süresine alıyor sizi. O 1 yıl boyunca başka aileye katılamıyorsunuz.
Hocam sıfır hesap var hiç aileye girmemiş. O hesap aile Yöneticisi olarak beni davet edecek ama ben girip çıkmıştım daha önce. O yönetimi ayarlamanın bir yolu vardı aynı cihazdan iki hesaba da girip halledebiliyorduk ama beceremedik belki bilen vardır diye konu açtım.

Steam destek ile iletişime geçtim ve bunun bekleme süresini kaldırdılar. Destek ilgileniyor genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı