muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 9 Mart 2024 #1 Arkadaşımla aile paylaşımı yaptık oradan mailime erişebilir mi?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.395 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 9 Mart 2024 #2 Mail şifreni bilmiyorsa nasıl erişsin?
U Utku Tutun Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 Hayır böyle bir şey mümkün değil.
muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 9 Mart 2024 #4 Physchopath dedi: Mail şifreni bilmiyorsa nasıl erişsin? Genişletmek için tıkla... Utku Tutun dedi: Hayır böyle bir şey mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler daha önce bir kere oyun alıp iade ettim oradan kartımı görebilir mi?
Physchopath dedi: Mail şifreni bilmiyorsa nasıl erişsin? Genişletmek için tıkla... Utku Tutun dedi: Hayır böyle bir şey mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler daha önce bir kere oyun alıp iade ettim oradan kartımı görebilir mi?
U Utku Tutun Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #5 muratkvl dedi: Teşekkürler daha önce bir kere oyun alıp iade ettim oradan kartımı görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlarını oynayabiliyor, kişisel hiç bir bilgini görüntüleyip erişmesi mümkün değil.
muratkvl dedi: Teşekkürler daha önce bir kere oyun alıp iade ettim oradan kartımı görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece oyunlarını oynayabiliyor, kişisel hiç bir bilgini görüntüleyip erişmesi mümkün değil.
muratkvl Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 9 Mart 2024 #6 Utku Tutun dedi: Sadece oyunlarını oynayabiliyor, kişisel hiçbir bilgini görüntüleyip erişmesi mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hocam beni hatırlayı seçmiş hesabıma sonra kendi hesabına giriş yapmışta bir şey olur mu?
Utku Tutun dedi: Sadece oyunlarını oynayabiliyor, kişisel hiçbir bilgini görüntüleyip erişmesi mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hocam beni hatırlayı seçmiş hesabıma sonra kendi hesabına giriş yapmışta bir şey olur mu?
U Utku Tutun Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #7 muratkvl dedi: Hocam beni hatırlayı seçmiş hesabıma sonra kendi hesabına giriş yapmışta bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hesaptan çıkıp kendi hesabına geçtiyse ve sen şifreyi değiştirdiysen bir daha giremez.
muratkvl dedi: Hocam beni hatırlayı seçmiş hesabıma sonra kendi hesabına giriş yapmışta bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hesaptan çıkıp kendi hesabına geçtiyse ve sen şifreyi değiştirdiysen bir daha giremez.