Kayra.oz Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar sınıftan bir tane elemana Steam aile paylaşımı açacağım, herhangi bir şey olur mu? Arkadaş da biraz ahmak ve dönek.
Arkadaşlar sınıftan bir tane elemana Steam aile paylaşımı açacağım, herhangi bir şey olur mu? Arkadaş da biraz ahmak ve dönek.
I intel pentium 4 Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 369 Çözümler 5 28 Aralık 2023 #2 Ahmak ve dönekse niye yapıyorsun ki
Kayra.oz Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #3 intel pentium 4 dedi: Ahmak ve dönekse niye yapıyorsun ki Genişletmek için tıkla... Mutlu olsun diye, kaybedeceğim bir şey yok ve sevap.
intel pentium 4 dedi: Ahmak ve dönekse niye yapıyorsun ki Genişletmek için tıkla... Mutlu olsun diye, kaybedeceğim bir şey yok ve sevap.
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #4 Hesabına bir kere giriş yapması lazım kendi bilgisayarından tercih senin.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 28 Aralık 2023 #5 Kayra.oz dedi: Mutlu olsun diye, kaybedeceğim bir şey yok ve sevap. Genişletmek için tıkla... VAC oyunlu bir oyunda hile yapıp VAC yer ise oyunun sahibinin hesabı da hile yapılan hesapta banlanıyor.
Kayra.oz dedi: Mutlu olsun diye, kaybedeceğim bir şey yok ve sevap. Genişletmek için tıkla... VAC oyunlu bir oyunda hile yapıp VAC yer ise oyunun sahibinin hesabı da hile yapılan hesapta banlanıyor.
Kayra.oz Decapat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #6 Tuhoiisa dedi: Hesabına bir kere giriş yapması lazım kendi bilgisayarından tercih senin. Genişletmek için tıkla... Ama paylaşan kişi benim, benim girmem lazım degil mi? 416274 dedi: VAC oyunlu bir oyunda hile yapıp VAC yer ise oyunun sahibinin hesabı da hile yapılan hesapta banlanıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bunu halledeceğim.
Tuhoiisa dedi: Hesabına bir kere giriş yapması lazım kendi bilgisayarından tercih senin. Genişletmek için tıkla... Ama paylaşan kişi benim, benim girmem lazım degil mi? 416274 dedi: VAC oyunlu bir oyunda hile yapıp VAC yer ise oyunun sahibinin hesabı da hile yapılan hesapta banlanıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bunu halledeceğim.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 28 Aralık 2023 #7 Kayra.oz dedi: Tamamdır bunu halledeceğim. Genişletmek için tıkla... Eğer uzun süredir güvendiğiniz bir arkadaşınız değilse ben olsam açmazdım.
Kayra.oz dedi: Tamamdır bunu halledeceğim. Genişletmek için tıkla... Eğer uzun süredir güvendiğiniz bir arkadaşınız değilse ben olsam açmazdım.
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #8 Kayra.oz dedi: Ama paylaşan kişi benim, benim girmem lazım degil mi? Tamamdır bunu halledeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben hep dediğim gibi yapıyorum farklı bir şekilde yapılıyorsa onu bilmiyorum.
Kayra.oz dedi: Ama paylaşan kişi benim, benim girmem lazım degil mi? Tamamdır bunu halledeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben hep dediğim gibi yapıyorum farklı bir şekilde yapılıyorsa onu bilmiyorum.
MuhammedT0 Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #9 Güvenmiyorsanız tavsiye etmem. Sonuçta insan güvenilmez bir varlık
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2023 #10 Güvenmediğin kişiler dışında kimseye verme hesabını. Mesela geçen birisine hesabımı verdim istediği oyun bende olduğu için, en fazla 1-2 aydır tanıyorum normalde asla vermem. Fakat bu kişi JÖH ve evini falan da biliyorum yoksa vermem.
Güvenmediğin kişiler dışında kimseye verme hesabını. Mesela geçen birisine hesabımı verdim istediği oyun bende olduğu için, en fazla 1-2 aydır tanıyorum normalde asla vermem. Fakat bu kişi JÖH ve evini falan da biliyorum yoksa vermem.